CRNO-BELI NAPADAJU PLEJ-OF: U Minhenu ih čeka bivši trener!

M.M.

09. 02. 2023. u 09:11

KOŠARKAŠI Bajerna će u 24. kolu Evrolige ugostiti Partizan. Utakmica će se igrati u Minhenu sa početkom u 20.30.

ЦРНО-БЕЛИ НАПАДАЈУ ПЛЕЈ-ОФ: У Минхену их чека бивши тренер!

FOTO: M. Vukadinović

Crno-beli deluju zaista dobro na terenu u poslednje vreme, što pokazuju i rezultati. Trenutno zauzimaju sedmu poziciju na tabeli sa skorom od 12 pobeda i 11 poraza.

Nakon trijumfa nad Asvelom i Crvenom zvezdom izabranici Željka Obradovića su otputovali na jedno teško gostovanje, međutim, možemo slobodno reći da su rutinski pokupili bodove i vratili se za Beograd.

U Kaunasu je srpski predstavnik pružio jednu od najboljih partija u ovoj sezoni. Nakon 40 minuta igre savladali su protivnika rezultatom 74-88, a najzaslužniji za trijumf bio je Janis Papapetru koji je ubacio 17 poena.

Pratili su ga Matijas Lesor i Kevin Panter sa po 14, dok su Dante Egzum i Zek Ledej imali po 11 pogodaka. U listu strelaca su se upisali još Džejms Naneli (10), Alen Smailagić (8) i Aleksa Avramović (3). U poraženom taboru najviše se istakao Ignas Brazdeikis sa 17 koševa.

Nakon sjajnog izdanja protiv Litvanaca, "parni valjak" je bio dominantan i nad košarkašima Mege u regionalnom prvenstvu (78-103).

Sa druge strane Bavarci imaju tri pobede manje i trenutno se nalaze na 14. poziciji.

Puleni Andree Trinkijerija su prošle nedelje prikazali dobru košarku u Barseloni, međutim, na kraju su ipak poraženi rezultatom 72-70.

Svoj poslednji trijumf momci iz Minhena su upisali pre dve nedelje protiv Virtusa. Popularni "Kinder" je poražen u "Audi domu" rezultatom 91-84.

Za Bajern se ne može reći da je u naletu jer je vezao tri poraza od kojih je jedan zabeležen i u domaćem šampionatu. Ognjen Jaramaz i družina izgubili su od Bona na svom parketu.

Italijanski stručnjak već nekoliko poslednjih utakmica ne može da računa na Vladimira Lučića i Andreasa Obsta, što je zaista veliki deficit za ekipu.

Ovi rivali su se sastali u 16. kolu i tada je Partizan slavio pred svojim navijačima.

Naša procena je da će granica poena u ovom duelu biti prebačena.

NAŠ TIP: +159,5 (kvota 1,78)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Najbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)