FURIJA IMA DEVET ŽIVOTA: Braća ruše rukometnu silu?

M.M.

27. 01. 2023. u 09:45

ŠPANIJA i Danska sastaće se u polufinalu Svetskog rukometnog prvenstva.

ФУРИЈА ИМА ДЕВЕТ ЖИВОТА: Браћа руше рукометну силу?

FOTO: Tanjug/AP

Ono što smo pre dva dana videli u "Ergo" areni dugo će se prepričavati.

Gledali smo jednu neizvesnu i spektakularnu utakmicu gde su Norvežani u očima gledalaca već bili polufinalisti, međutim, Španci su još jednom pokazali da imaju "devet života"

Imali su Skandinavci gol prednosti i loptu u rukama na svega 19 sekundi do kraja meča. Kristijan Bjornsen koji je do tog trenutka bio najbolji pojedinac na terenu uspeo je sve da upropasti.

Potrebno je bilo samo da uputi šut prema golu, ali ipak levoruki igrač to nije uradio a sudije su oduzele posed zbog neaktivnog napada. Pet sekundi je bilo dovoljno da stigne lopta do Danijela Dušebajeva koji hladnokrvno pogađa desni ugao gola i odvodi svoj tim u produžetak.

Nakon dva produžetka Španci slave i ulaze u polufinale, a protivniku će dugo trebati da se oporavi od ovog poraza.

Braća Dušebajev su kombinovao postigla 12 golova, dok je sjajan doprinos dao i preiskusni Žoan Kaljeljas koji je pet puta zatresao mrežu.

Danas na megdan stiže dvostruki svetski šampion. Mikel Hansen, Matijas Gicel i saigrači igraju neverovatan rukomet i prosto čiste sve pred sobom. U četvrtfinalu su savladali selekciju Mađarske rezultatom 40-23.

Naša procena je da u ovom duelu granica golova neće biti prebačena.

NAŠ TIP: -58,5 (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)