BALKANSKI DERBI NA EVROBASKETU: Dončić i Dragić protiv Nurkića i Muse

Novosti online

04. 09. 2022. u 09:29

"LANKSES ARENA" biće poprište duela između Slovenije i Bosne i Hercegovine.

БАЛКАНСКИ ДЕРБИ НА ЕВРОБАСКЕТУ: Дончић и Драгић против Нуркића и Мусе

FIBA.Basketball

Prvi veliki balkanski derbi na Evrobasketu odigraće Slovenija i Bosna i Hercegovina u okviru 3. kola grupe "B". Obe selekcije duel u "Lankses areni" očekuju sa visokim ambicijama.

Slovenija je takmilčenje otvorila pobedama nad Litvanijom i Mađarskom te bi novo slavlje donelo veliki korak uoči završnih bitaka u grupnoj fazi.

Istovremeno, Bosna i Hercegovina je posle pobede nad Mađarskom poražena od Nemačke i nova izgubljena utakmica dovela bi je u nazavidnu situaciju.

Biće ovo duel fantastičnih tandema na koji se oslanjaju ove reprezentacije. Slovenija svoje nade polaže u Luku Dončića i Gorana Dragića, dok "zmajevi" zavise od Jusufa Nurkića i Džanana Muse.

NAŠ TIP: DP 1 (kvota 1,57)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TIP SA ČELINDŽERA: Iskustvo je na strani Argentinca!