LAZAREVČANI REDOVNA MUŠTERIJA: "Crno-beli" žele trijumf nakon derbija

N.P.

04. 09. 2022. u 09:28 >> 09:29

EKIPA Kolubare dočekuje Partizan u okviru 10. kola Super lige Srbije.

ЛАЗАРЕВЧАНИ РЕДОВНА МУШТЕРИЈА: Црно-бели желе тријумф након дербија

FOTO: M. Vukadinović

Izabranici Gordana Petrića su u prošlom kolu odigrali nerešeno u večitom derbiju u Humskoj protiv Crvene zvezde 1:1.

Tok prvog poluvremena promenio je fantastičan gol Bukarija. Krilni napadač "crveno-belih" nije čekao da odbitak posle kornera odskoči od zemlju, uhvatio je loptu u letu i nestvarno pogodio. Jedan od lepših golova ikada viđenih na večitim derbijima poslednjih godina.

Start Kataija na Živkoviću u 56. minutu susreta, kada je ovaj izlazio iz šesnaesterca, posle dugih konsultacija sa VAR sobom i pregledom sudije Mitića proglašen je penalom za "crno-bele". To Bibars Natho otkako je u Humskoj ne promašuje i postavlja konačan rezultat 1:1. Partizan zauzima 8. mesto na tabeli sa 12 bodova, sedam manje od lidera i aktuelnog šampiona Crvene Zvezde.

Posle Čukaričkog u Lazarevcu, Kolubara je savladala i Javor u Ivanjici 1:0. Ekipa Dejana Đurđevića je pokazala da je u sjajnoj formi, a jedan gol bio im je dovoljan za trijumf u gostima, postigao ga je Miloš Filipović u 32. minutu meča. Lazarevčani nakon devet odigranih utakmica ove sezone imaju četiri trijumfa, tri remija i dva poraza uz gol-razliku 11:13. Domaćin igra u formaciji 4-1-4-1, gde u špicu igra iskusni hrvatski internacionalac Ante Vukušić koji je protiv Čuke postigao het-trik.

Partizan je savladao večerašnjeg rivala na svakom od prethodna tri međusobna duela između dva kluba. Poslednji put timovi su se sastali 18. decembra 2021. godine na stadionu "JNA".

"Crno-beli" su slavili minimalnim rezultatom, a jedini gol na utakmici je postigao Kvinsi Mening u 67. minutu. Večeras nas u Lazarevcu očekuje zanimljiv meč pošto je domaćin zaista u odličnoj formi i igra napadački fudbal. Međutim, kvalitet je svakako na strani "parnog valjka" i očekujemo da fudbaleri "crno-belih" osvoje sva tri boda.

Kvota na dvojku je mala i predlažemo da je pojačate sa minimum dva gola na utakmici.


NAŠ PREDLOG: 2&2+ (kvota 1,47)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a