POGOĐENA KVOTA 4,35! Evo novih predloga iz Askota

V.D.

18. 06. 2022. u 10:10

KRALjEVSKI festival glamura i brzih konja se danas završava u okolini engleske prestonice

ПОГОЂЕНА КВОТА 4,35! Ево нових предлога из Аскота

Foto: Profimedia

Nakon uspešne jučerašnje prognoze i pogođene kvote 4,35 u singlu koju su mnogi naši čitaoci "prepisali" i pohvalili nam se svojim dobitnim tiketima naša redakcija je spremila još jedan predlog sa poslednjeg festivalskog dana.

Foto: Profimedia

Danas nas očekuje fenomenalni sprinterski okršaj grup 1 ranga po imenu "Platinum Jubilee Stakes" gde će se čak 27 grla takmičiti za fenomenalnu nagradu od 567 100 funti.

Kao favoriti izdvajaju se dva gosta sa južne hemisfere, Home Affairs i Artorius.

Grlo Home Affairs (kvota 3) jako promenljivo trči i kod njega važi ono pravilo ili je prvi ili poslednji što govore i njegovi rezultati (1-9-1-1-9). U poslednjem startu u najjačem australijskom sprintu on je na cilj stigao deveti dok je gore pomenuti Artorius bio tri pozicije bolje plasiran.

Ipak, mi imamo malo više poverenja u domaće trkače.

Izdvojili bismo četvorogodog kastrata potomka čuvenog pastuva Dubavija grlo Creative Force u vlasništvu štale Godolfin. Pulen trenera Aplebija već je upisao dve pobede na današnjoj distanci od 1200 metara i na ovom trkalištu. Danas će ga jahati sjajni Norvežanin Vilijam Bjuik.

U krug potencijalnih iznenađenja spadaju omica Highfield Princess koja je u usponu forme i vezala je dva trijumfa kao i amerikanka Campanelle koja je već slavila u Askotu prošle godine. 

NAŠ TIP: Creative Force (kvota 8)

TIP ZA HRABRIJE: Highfield Princess (kvota 13)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)