IMA LI ŽOC REŠENJE? Prva meč lopta za crveno-bele!

M.M.

01. 06. 2022. u 12:33 >> 09:41

KOŠARKAŠI Partizana ugostiće Crvenu zvezdu u trećoj utakmici finala AdmiralBet ABA lige.

ИМА ЛИ ЖОЦ РЕШЕЊЕ? Прва меч лопта за црвено-беле!

FOTO: M. Vukadinović

Crveno-beli su dobro startovali, najviše zahvaljujući timskoj igri, u prvom meču su trijumfovali rezultatom 90-76, u tom duelu se najviše istakao Nikola Ivanović koji je imao učinak od 18 poena i 5 asistencija.

Izabranici Dejana Radonjića su jako dobro šutirali iza linije 6,75, procentualno su bili na gotovo 48%.

U drugoj utamici smo videli koliko-toliko drugačiji Partizan, ali ipak Crvena zvezda je i te noći imala dobar početak. Od samog starta su kontrolisali situaciju na terenu i na kraju prve četvrtine su već stekli zalihu od 11 poena, u drugom kvartalu su takođe zadržali visok nivo igre i otišli na pauzu sa 7 poena prednosti.

FOTO: M. Vukadinović

Delovalo je kao da crno-beli nemaju rešenja za agresivnu igru domaćina, tako je i bilo sve do sredine poslednje deonice, puleni Željka Obradovića su odigrali zaista neverovatnih nekoliko minuta i stigli čak i do prednosti, međutim, tada se najviše istakao kvalitet Nikole Kalinića koji je trojkama zaustavio nalet protivnika.

Crveno-beli su na kraju prikazali veliku pribranost i priveli meč kraju, krajnji rezultat je bio 85-81. Najefikasniji na meču je bio upravo Kalinić koji je ubacio 25 poena, a pratili su ga Luka Mitrović i Nikola Ivanović sa 14, odnosno 12 pogodaka.

U poraženom taboru najviše se istakao Aleksa Avramović sa 21 poenom i Dalas Mur koji je dodao 18, prva zvezda tima Kevin Panter se zaustavio na 9.

FOTO: M. Vukadinović

Očekuje nas "luda" završnica, domaćinstvo sada preuzima Partizan i biće zanimljivo videti mogu li se izboriti sa pritiskom.

Sve u svemu, "parni valjak" mora bolje ukoliko želi da produži seriju, ovakvu Crvenu zvezdu je jako teško dobiti, međutim, "Žoc" se sigurno neće predati, pokušaće da "probudi" ekipu jer svaki naredni poraz bi značio i kraj.

Kao što i sam rezultat prikazuje, do sada smo gledali mečeve na veliki broj poena, danas verujemo da će to biti dosta čvršće sa obe strane, naša procena je da granica poena neće biti prebačena.

NAŠ TIP: -159,5 (kvota 1,54)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MEKALUM VOLI DA IGRA PROTIV KINGSA: Organizator igre Pelikansa redovno prebacuje granicu protiv večerašnjeg rivala