JUČE SMO PROŠLI! Evo TIP tiketa za sredu

V.M.

19. 06. 2024. u 08:05

PORTUGAL je u poslednjim trenucima pogotkom Konseisaa savladao Češku i usput nama doneo dobitni tiket, a danas se nadamo prolasku sa manje stresa.

ЈУЧЕ СМО ПРОШЛИ! Ево ТИП тикета за среду

FOTO: Tanjug/AP

Dobitni tiket možete videti OVDE, a evo i današnjih predloga.

Sreda

15.00 Hrvatska - Albanija 1 (1,50)

18.00 Nemačka - Mađarska 1&|1+||1+ (1,83)

21.00 Škotska - Švajcarska GG (1,95)

Ukupna kvota: 5,35

Hrvati moraju da slave kako bi ostali u borbi za plasman u narednu fazu, znatno su kvalitetnija selekcija i sve sem ''keca'' bi bilo veliko iznenađenje.

Nemci su pokazali sjajan fudbal na otvaranju Eura, u velikom su naletu i očekujemo da rutinski savladaju Mađare protiv kojih su Švajcarci postigli čak tri gola.

Za kraj očekujemo dosta bolju partiju Škota koji su baš odigrali slabo protiv Nemaca, ali su za vreme kvalifikacija pokazali da su dobar tim. Takođe, uspeli su da pronađu put do mreže ''pancera'' i smatramo da će to biti slučaj protiv Švajcaraca koji su svakako favoriti na večerašnjem susretu i verujemo da će takođe postići bar jedan gol.

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 18:59

Komentari (0)

BOTAFOGO KONAČNO OPET PRVI: Internasional i dalje bez Enera Valensije na lidera