NOVOSTI UŽIVO IZBORI 2024 SA LICA MESTA

MARKO NIKOLIĆ JE ''NAŠTELOVAO'' SVOJ TIM: Četa srpskog stručnjaka juri peti trijumf u nizu!

V.M.

21. 05. 2024. u 11:15

FUDBALERI Šabab Al Ahlija će u 24. kolu UAE lige dočekati ekipu Bani Jasa (19.00).

МАРКО НИКОЛИЋ ЈЕ НАШТЕЛОВАО СВОЈ ТИМ: Чета српског стручњака јури пети тријумф у низу!

Foto: Profimedia

Izabranici Marka Nikolića su u poslednje vreme uhvatili ozbiljan zalet, nanizali su četiri pobede i polako hvataju priključak za vodećim Al Vaslom koji sa klupe predvodi još jedan srpski stručnjak Miloš Milojević.

Doskoro je razlika između pomenutih timova bila dvocifrena, ali sada ona iznosi samo šest bodova, a kako je forma Al Vasla u padu, nije nemoguće da se dodatno smanji u narednim nedeljama.

Ono što je pokrenulo pobednički niz Šababa je odlična napadačka igra, za vreme trijumfalne serije postigli su 12 golova, tačnije tri u proseku i danas će pokušati da nastave u istom ritmu jer je odbrana Bani Jasa među lošijima u ligi.

Što se tiče gosta, on se nalazi u donjem delu tabele, trenutno zauzima 12. poziciju i daleko je izvan zone ispadanja, sa devet poena prednosti u odnosu na Emirejts koji je prvi tim ispod crte.

Gosti se nalaze u veoma slaboj formi, osvojili su samo četiri poena na posledinjh pet utakmica i zbog toga predlažemo keca na Šabab koji je ove sezone bio bolji od Bani Jasa u prvenstvu i kupu (po 2:1).

NAŠ TIP: 1&2-6 (kvota 1,60)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VREME JE ZA SPEKTAKL – DRUGA ŠANSA ZA MILIONERE ILI 15. TITULA ZA KRALJEVE? Pogledajte šta nas očekuje u finalu Lige šampiona!