NOVOSTI UŽIVO IZBORI 2024 SA LICA MESTA

"CRNO-BELI" U VELIKOM PROBLEMU: Domaćinu pobeda donosi opstanak u ligi

O. M.

20. 05. 2024. u 10:03

BLIŽI se kraju takmičenje u Drugoj ligi Austrije, a borba za opstanak je zanimljivija od borbe za vrh koja je rešena jer je GAK iz Graca osigurao promociju u Bundesligu.

ЦРНО-БЕЛИ У ВЕЛИКОМ ПРОБЛЕМУ: Домаћину победа доноси опстанак у лиги

Profimedia

Dva kola pre kraja poznato je da Amšteten napušta drugu ligu, a među kandidatima da im se pridruže su i današnji rivali Sankt Pelten i Švarc Vajs Bregenc. Domaćin je u nešto boljoj poziciji jer mu je i bod u preostala dva kola dovoljan, dok su gosti u teškoj situaciji iako su iznad crte trenutno.

Problem je što su "crno-beli" u seriji od osam utakmica bez pobede tokom koje su osvojili samo jedan bod i to protiv amaterske ekipe Šturma. Taj bod (3:3) osvojili su samo zahvaljujući nadahnutom izdanju Lukasa Bruklera koji je het-trikom preokrenuo početno vođstvo gostiju, da bi oni ipak u petom minutu nadoknade osvojili jedan bod.

Još veći problem za Bregenc je kazna Saveza od tri boda zbog toga što su u tim uvrstili tri brazilska igrača bez radne dozvole koju su usput plaćali mimo zvaničnih klupskih kanala.

Sve to ukazuje da će Bregenc polako da se pakuje za ekspresni povratak u Regionalnu ligu zapad, odakle je ovaj nekadašnji Bundesligaš jesenas ušao u drugi razred.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,63)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ ŠOKIRAO FRANCUSKE PENZIONERE: Evo šta je Novak uradio posle meča koji je završio u tri ujutru (VIDEO)