"CRVENI" SE VRAĆAJU U SUPERLIGU: Fredericija skupo prodala kožu u polufinalu Kupa

O. M.

25. 04. 2024. u 10:03

OLBORG gostuje Fredericiji u 27. kolu druge danske lige, grupa za promociju.

ЦРВЕНИ СЕ ВРАЋАЈУ У СУПЕРЛИГУ: Фредериција скупо продала кожу у полуфиналу Купа

Profimedia

"Crveni" su na dobrom putu da se vrate u Superligu iz koje su ispali prošle godine, prvi put od njenog osnivanja 1991. godine.

Posle 26 kola imaju 56 bodova, koliko i prvoplasirani Sonderjiske, a u Superligu će dve najbolje ekipe. Pošto je Fredericija daleko iza sa čak 15 bodova manje, može se reći da je pitanje novih superligaša već rešeno.

Olborg je u maloj krizi, već tri utakmice u prvenstvu bez pobede. U prethodnoj rundi su se mučili kod kuće protiv Koldinga koji je vodio sa 2:0 i 3:2, ali su "crveni" uspeli da izjednače. Kontrolisali su posed, ali su bili daleko manje opasni u završnicama napada od neobično motivisanih gostiju.

Fredericija je nedavno ispala u polufinalu Kupa, časno se oprostivši pobedom od 2:0  nad Silkeborgom u revanšu, nakon što je superligaš na svom terenu slavio ubedljivo sa 6:1. Inače, na putu do polufinala Fredericija je kao gost savladala današnjeg rivala, ali Olborg je pobedio u oba prvenstvena duela - 4:0 kod kuće i 3:2 na "Mončasa stadionu" u Fredericiji.

NAŠ TIP: 3+ (kvota 1,57)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona