BORBA ZA EVROPU: "Orlove" će skupo koštati remiji sa Verderom i Unionom

O. M.

19. 04. 2024. u 11:10

AJNTRAHT i Augzburg otvaraju 30. kolo nemačke Bundeslige, utakmicom koja počinje od 20 časova i 30 minuta na "Valdstadionu" u Frankfurtu.

БОРБА ЗА ЕВРОПУ: Орлове ће скупо коштати ремији са Вердером и Унионом

Foto: EPA-EFE/JOSE SENA GOULAO

Pet koloa pre kraja sezone, ove dve ekipe bore se sa Frajburgom za mesto u evropskim kupovima. Trenutno je Ajntraht šesti sa tri boda više od Augzburga koji ima 39, koliko i osmoplasirani Frajburg. Hofenhajm je očajnom igrom u poslednje vreme umanjio sebi šanse, ali sa 36 bodova ni oni nisu daleko. 

Pogotov će imati šanse ako Nemačka zadrži drugo mesto na Uefinoj jednogodišnjoj listi koeficijenata koje bi Bundesligi donelo petu vizu za Ligu šampiona. Pored toga, ako Leverkuzen osvoji Kup u fudbalu protiv Kajzerslauterna, otvoriće se još jedno mesto, pa će čak i osmo mesto voditi u Ligu konferencija.

Ajntraht je u prošlom kolu izgubio od Štutgartta, a prethodno je igrao nerešeno sa Verderom i Union Berlinom. Poraz od "švaba", iako teži nego što se očekivalo, nije iznenađenje, ali su se "orlovi" nadali da će protiv Verdera i Berlina osvojiti više od dva mršava boda. Ti remiji na kraju ih mogu skupo stajati, a da se to ne desi, ne bi smeli da dozvole Augzburgu da ih iznenadi na "Valdstadionu".

NAŠ TIP: 1 (kvota 2,08)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije