''LAVOVI'' NE ODUSTAJU OD LIGE ŠAMPIONA: Pobeda ih vraća na četvrto mesto na tabeli

V.M.

18. 04. 2024. u 11:50

NA otvaranju 28. kola saudijske Profesional lige, Al Tavon će dočekati Al Halidž (17:00).

ЛАВОВИ НЕ ОДУСТАЈУ ОД ЛИГЕ ШАМПИОНА: Победа их враћа на четврто место на табели

Foto: Profimedia

Iako nije uložio veliki novac prošlog leta za razliku od velikog broja saudijskih klubova, Al Tavon uspeva da se održi u vrhu tabele i među timovima je koji se bore za plasman u azijsku Ligu šampiona.

Trenutno su peti na tabeli sa 47 osvojenih bodova, što je pet manje od trećeplasiranog Al Ahlija, ekipe koje zauzima poslednje mesto koje vodi u najjače azijsko fudbalsko takmičenje.

Što se tiče forme ekipe, ''lavovi'' dočekuju današnji susret u dobrom ritmu jer su neporaženi na poslednje četiri utakmice u kojima su upisali po dve pobede i remija.

Sa druge strane, nakon seriji od šest uzastopnih mečeva bez poraza, Al Halidž je u prošlom kolu ''poklekao'' protiv silovitog Al Hilala koji ga je savladao sa 4:1.

Za vreme te serije ostvario je po tri pobede i remija zahvaljujući kojima se izdigao iz donjeg doma i sada mirno dočekuje završnicu prvenstva na desetom mestu.

U prvom delu sezone današnji rivali su podelili plen rezultatom 1:1, a mi verujemo da će danas domaćin doći do vrednih bodova u borbi za Ligu šampiona pred svojim navijačima.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,73)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)