GALATA BI DA SE VRATI NA PRVO MESTO: Današnji rival bi mogao da bude neugodan protivnik za branioca titule

V.M.

15. 04. 2024. u 09:45

U okviru 32. kola turske Superlige gledaćemo obračun dve razigrane ekipe kada Alanjaspor bude ugostio Galatasaraj (19.00).

ГАЛАТА БИ ДА СЕ ВРАТИ НА ПРВО МЕСТО: Данашњи ривал би могао да буде неугодан противник за браниоца титуле

FOTO: Tanjug/AP

Veoma zanimljiva borba za titulu u Turskoj se nastavlja, a nakon jučerašnje pobede Fenera nad Karagumrukom, ponovo je Galata ta koja juri večitog rivala koji joj sada beži jedan bod.

Sigurno je da će se ova dva velikana boriti do poslednjeg kola za titulu, a ključni meč odigraće se za nešto više od mesec dana kada se 19. maja bude igrao ''Interkontinentalni derbi''.

Što se tiče današnjeg susreta, Galata i Alanja se nalaze u sjajnim formama. Gosti su vezali impresivnih 12 prvenstvenih pobeda, dok su domaćini nešto ''lošiji'' sa četiri uzastopna trijumfa.

Proteklog vikenda, branilac titule je bio bolji od Hataja sa 1:0, dok je Alanja savladala Gazijantep rezultatom 3:0.

U prvom delu sezone Galata je bila ubedljiva protiv današnjeg rivala (4:0), a mi očekujemo da upiše nova tri boda i popne se na prvo mesto.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,48)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave