OSVETA MANČESTER JUNAJTEDA? ''Trešnjice'' su ponizile ''crvene đavole'' u prvom delu sezone

V.M.

13. 04. 2024. u 11:05

POSLEDNjI meč subotnjeg programa Premijer lige odigraće Bornmut i Mančester junajted koji se sastaju na ''Vitalitiju'' od 18:30.

ОСВЕТА МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕДА? Трешњице су понизиле црвене ђаволе у првом делу сезоне

FOTO: Tanjug/AP

Mančester je u prošlom kolu uspeo da dođe do vrednog boda protiv Liverpula (2:2), a ostaje žal za sva tri jer je vodio u samoj završnici utakmica i da Van Bisaka nije skrivio penal nad Eliotom pitanje je da li bi redsi poravnali jer je momenutm bio na strani Junajteda koji je u drugom delu igre golovima Bruna i Meinua preokrenuo zaostatk sa poluvremena.

Iako je remi bio dobar rezultat za današnje goste, to i ne dalje ne poništava činjenicu da su ostvarili samo jednu pobedu na poslednjih pet utakmica i snovi o povratku u Ligu šampiona izgledaju sve nerealnije iz kola u kolo.

Trenutno su šesti na tabeli i zaostaju čak 11 bodova za Totenhemom i Vilom koji su ispred njih na tabeli, tako da realno gledano četa Erika ten Haga gotovo da nema pravo na grešku u završnici prvenstva ako želi da se dokopa plasmana u Ligu šampiona.

Dodatni motiv Junajtedu može biti činjenica da ga je Bornmut ponizio u prvom delu sezone slavivši sa 3:0 na ''Old trafordu'' i večeras će imati lepu priliku da se osvete za taj poraz.

Sa druge strane, domaćin je nakon serije odličnih rezultata za vreme koje je sakupio 13 bodova na 5 pet utakmica doživeo prvi poraz još od januara jer ga je na ''Kenilvurt roudu'' savladao Luton (1.2).

Zanimljivo je to što je Bornmut na prvom međusobnom meču posle preokreta došao do trijumfa protiv ''šeširdžija'', a sada je on bio taj koji je vodio na poluvremenu i na kraju napustio teren pognute glave.

Ono što je bitno za ''trešnjice'' je da su se serijom dobrih rezultata izdigle sa dna tabele i sada su sigurne na 12. mestu sa 41 osvojenim bodom, tako da će igrati bez ikakvog pritiska u samoj završnici sezone.

Što se tiče izostanaka, znamo da Junajted ima veliki problem sa njima, pa će danas biti bez Varana, Martineza, Šoa, Malasije, Marsijala, Lindelofa i Evansa, dok će kod domaćina meč propustiti Frederiks, Sinistera i Tavernije.

Iako je Bornmut u boljoj formi, ne verujemo da može dva puta u istoj sezoni da savlada Mančester junajted i zbog toga tipujemo duplu šanu na ''crvene đavole''.

NAŠ TIP: X2 (1,60)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 18:36

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)