LUKA JOVIĆ NA TERENU OD PRVOG MINUTA? ''Rosoneri'' protiv ''neroverda'' pokušavaju da nastave seriju sjajnih ligaških rezultata

V.M.

14. 04. 2024. u 07:45

FUDBALERI Milnaća će danas od 15 časova na ''MAPEI'' stadionu imati priliku da upišu osmu uzastopnu ligašku pobedu kada ih bude ugostio Sasuolo.

ЛУКА ЈОВИЋ НА ТЕРЕНУ ОД ПРВОГ МИНУТА? Росонери против нероверда покушавају да наставе серију сјајних лигашких резултата

FOTO: Tanjug/AP

Milan igra odlično u prvenstvu ove godine i da Inter nije neprikosnoven kao što jeste ove godine vrlo verovatno bi se veliki rivali borili za titulu, ali od toga nema ništa.

Iako su vezali pet ligaških pobeda, rosoneri zaostaju čak 14 bodova za neroazurima sedam kola pre kraja i samo je pitanje kada će osvojiti svoju jubilarnu 20. titulu u bogatoj istoriji kluba.

Na prvi pogled deluje da gosti nemaju za šta da se bore u završnici Serije A, ali trener Stefan Pioli i dalje nema ugovor za sledeću sezonu, a igrači svojim nastupima očigledno pokazuju koliko vole svog menadžera koji je sigurno najbolji u skorijoj istoriji Milana i može se reći da je vratio klub na veliku scenu.

Ono što bi moglo da donese nov ugovor iskusnom stručnjaku je osvajanje Lige Evrope, međutim sredinom nedelje u sve italijanskom četvrtfinalu na prvom meču savladala ih je Roma i to na ''San siru'' sa 1:0, tako da će kroz par dana juriti gol zaostatka na ''Olimpiku''.

Upravo zbog toga, postoji velika verovatnoća da dođe do određenih rotacija u sastavu koji danas izađe na teren na ''MAPEI'' stadionu, a onaj ko bi mogao da ''profitira'' je Luka Jović.

Srpski reprezentativac je dobijao šansu na kašičicu u poslednje vreme, jako malo igra, a ako se Pioli odluči da odmori Žirua, što je velika verovatnoća zbog godina Francuza, Jović bi mogao zaigrati od prvog minuta.

Što se tiče Sasuola, on mora pod hitno da se probudi inače će doći kraj njegovom jedanaestogodišnjem boravku u Seriji A. 

Smena Alesija Dionizija nije donela željene rezultate, Davide Balardini ne uspeva da izvuče maksimum iz igra i današnji meč dočekuju kao pretposlednji na tabeli sa dva boda zaostatka u odnosu na Veronu koja je prva ekipa iznad crte.

Veliku šansu za bodove neroverdi su imali u prošlom kolu kada su igrali sa prežaljenom Salernitanom, ali nisu uspeli da je savladaju i morali su se zadovoljiti remijem (2:2).

Ono što daje određeno samopouzdanje domaćinu je to da tradiconalno gledano igra solidno protiv Milana kojeg je savladao dva puta na poslednjih pet međubosbnih duela, a pretrepo je isto toliko poraza uz jedan nerešen ishod.

Glavni problem Sasuolu je to što nema povređenog kapitena i legende kluba Domenika Berardija koji će propustiti ostatak sezone, a uz njega danas na raspolaganju Balardini neće imati ni Pedersena.

Sa druge strane, meč će propustiti Kalulu, Menjan, Mirante i Pobega.

U prvom delu sezone Milan je slavio sa 1:0 protiv neroverda, a mi danas očekujemo novi tvrdi meč u režiji ovih timova.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

 NAŠ TIP: |0-1&||0-2 (kvota 1,90) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave