''VREĆICE'' SE SPREMAJU ZA PLEJ-OF: Fenjeraš idealan protivnik za povratak na pobedničku stazu

V.M.

10. 04. 2024. u 10:36

U 42. kolu Čempionšipa gledaćemo duel između Vest Broma i Roterama. Meč se igra na ''Hotornsu'' sa početkom u 21.00.

ВРЕЋИЦЕ СЕ СПРЕМАЈУ ЗА ПЛЕЈ-ОФ: Фењераш идеалан противник за повратак на победничку стазу

Foto Profimedia

Vest Bromvič Albion je proteklog vikenda ispustio dva gola prednosti i remizirao sa Stoukom (2:2) usput odigravši svoj treći uzastopni remi, ali iako je možda očekivao tri boda, ono što je bitno je da je produžio seriju neporaženosti na čak devet utakmica. 

Izabranici Karlosa Korberana dočekuju večerašnji meč kao peti na tabeli sa šest poena prednosti u odnosu na sedmoplasirani Koventri, što znači da i dalje čvrsto drže kontrolu u borbi za plej-of Čempionšipa. 

Igranje protiv Roterama, ekipe koja je već ispala iz lige, sigurno će im pomoći u tome, pogotovo ako uzmemo u obzir činjenicu da su ''vrećice'' ostvarile četiri pobede na poslednjih pet duela sa ''mlinarima'', uključujući trijumf iz prvog dela sezone kada je bilo 2:0 za VBA.

Što se tiče gosta, on ima katastrofalnu sezonu, ostvario je samo četiri pobede u dosadašnjem toku takmičenja i nema za šta da se bori jer više ni matematički ne može da izbori opstanak (-20 u odnosu na Hadersfild koji je prvi tim iznad crte).

Na poslednjih pet utakmica Vest Bromviča na ''Hotornsu'' viđeno je 2-4 pogotoka, a mi uz tu kombinaciju golova predlažemo i keca na domaćina kojem bi eventualni trijumf bio veliki korak ka plasmanu u plej-of i očekujemo trijumf sličan onom iz prošle sezone kada je VBA pred svojim navijačima savladao Roteram sa 3:0.

NAŠ TIP: 1&2-4 (kvota 1,85)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić