PITERBORO PREŽIVEO PAKLENI FEBRUAR: Stivenidž je najprijatnije iznenađenje sezone

O. M.

13. 03. 2024. u 10:21

DERBI 38. kola engleske Lige jedan igra se u Piterborou gde domaća ekipa dočekuje Stivenidž.

ПИТЕРБОРО ПРЕЖИВЕО ПАКЛЕНИ ФЕБРУАР: Стивениџ је најпријатније изненађење сезоне

Profimedia

Reč je o ekipama koje se bore za plasman u plej-of, mada su domaći ne tako davno bili u najužem izboru i za direktnu promociju u Čempionšip.

"Otmeni" su imali košmaran februar koji ih je koštao pada na petu poziciju, a bili su jedno vreme najbliži pratilac Portsmuta koji sada ima ogromnih 12 bodova prednosti.

Srećom po njih, poboljšali su rezultate u poslednje dve nedelje i Piterboro je sada u nizu od pet uzastopnih pobeda u svim takmičenjima i četiri uzastopne u ligi. Drugoplasirani Derbi ima sedam bodova više, ali uz dve utakmice više, pa je taj zaostatak realno dostižan, ako Piterboro nastavi sa dobrim rezultatima.

Piterboro ima najbolji napad u ligi sa 71 postignutim golom i nije uspeo da postigne gol u samo dve utakmice ove sezone. Kod kuće su postigli gol u svakoj utakmici.

Stivenidž je jedno od najprijatnijih iznenađenja u svim engleskim ligama ove sezone. očekivalo se da će "boro" posle promocije iz Lige dva voditi borbu za opstanak, a oni su sada u poziciji da se bore za sam vrh tabele i možda sledeće jeseni zaigraju u Čempionšipu.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,95)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU SERIJALA "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)