HIBSI OVERAVAJU PLEJ-OF: Ros kauntiju nedostaje kvalitet da se suprotstavi gostima

O. M.

13. 03. 2024. u 09:47

ROS KAUNTI dočekuje Hibernijan u zaostalom meču 19. kola škotskog Premijeršipa.

ХИБСИ ОВЕРАВАЈУ ПЛЕЈ-ОФ: Рос каунтију недостаје квалитет да се супротстави гостима

Profimedia

"Jeleni" nisu u dobroj formi. U poslednjih 14 utakmica imaju samo jednu pobedu i tri remija. Hibsi su prvi iznad crte kad je reč o plasmanu u plej-of, sa bodom prednosti ispred Dandija, ali čak sedam manje od petoplasiranog Kilmarnoka.

Zanimljivo je da su se ove dve ekipe sastale pre nepune dve nedelje u okviru redovnog 29. kola. Hibernijan je potvrdio da je u ovom trenutku bolji tim i zasluženo slavio sa 2:0, a golove su postigli Mizijan Maloida i Dilan Levit.

Ros kaunti je igrao podređenu ulogu u toj utakmici, kao uostalom u većem delu sezone protiv svih protivnika. Ipak, kada bi se malo potrudili, možda bi mogli i da se ozbiljnije uključe u borbu za sredinu tabele. Da imaju napadački potencijal pokazali su u pobedi 3:2 nad Livingstonom, istina najlošijoj ekipi u ligi.

S druge strane, Hibsi su posle trijumfa u prošlom susretu sa Ros kauntijem ugostili Rendžers u četvrtfinalu Kupa i tu su se pokazale sve slabosti u igri ekipe iz Edinburga.

Rendžersi su prekinuli niz od četiri utakmice bez poraza Hibsa, a pritom su ih i dodatno oslabili jer su dva igrača "zeleno-belih" morala pre kraja utakmice na tuširanje, Obija zbog drugog žutog, a Moria-Velš zbog direktnog crvenog kartona.

Iako nije lako dva puta u kratkom razdoblju pobediti istog protivnika, razlika u kvalitetu ovih ekipa je ipak izražena u korist gostiju pa je dvojka, solidno plaćena, logičan izbor.

NAŠ TIP: 2 (kvota 2,05)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU SERIJALA "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!