VLAHOVIĆ DOMINIRA SERIJOM A, ALI TO NIJE DOVOLJNO ZA JUVE: ''Stara dama'' ne zna za pobedu već četiri kola, da li je vreme za izlaz iz krize?

V.M.

25. 02. 2024. u 07:40

NEDELjNI program popularnog Kalča otvoriće Juventus i Frozinone koji se sastaju na ''Alijanc stadionu'' od 12:30. Današnji rivali se nalaze u velikom padu forme i na ovom susretu će tražiti izlaz iz kriza koje ih ''drmaju'' u poslednjih mesec dana.

ВЛАХОВИЋ ДОМИНИРА СЕРИЈОМ А, АЛИ ТО НИЈЕ ДОВОЉНО ЗА ЈУВЕ: Стара дама не зна за победу већ четири кола, да ли је време за излаз из кризе?

FOTO: Tanjug/AP

Na minula četiri susreta Juve je osvojio samo dva boda, dok je Frozinone još gori sa jedim sakupljenim poenom, što dovoljno govori o slabim nastupima ovih ekipa.

Domaćin kao da se predao nakon poraza u ''Derbiju Italije'' jer u protkele dve utakmice prosipao bodove protiv ekipa koje se bore za opstana, Udinezea i Verone.

''Zebre'' su ih savladale u sred Torina sa 1:0, mada vredi istaći da tada Alegri nije imao na raspolaganju svog najboljeg igrača Dušana Vlahovića. Ipak, to nije bio slučaj prošlog vikenda i sjajni Srbin se upisao u listru strelaca na ''Bentegodiju'', postivaši svoj 13. ligaški gol ove sezone, ali to nije bilo dovoljno za pobedu i ''stara dama'' je podelila plen sa ekipom iz grada ljubavi (2:2).

Šampionske trka kao da ni ne postoji više jer je besprekorni Inter ''pobegao'' na velikih plus devet uz odigran meč manje i izgleda da Juve nema ono što to je potrebno da se održi korak za ''neroazurima''.

Ono što je bitno za ''bjankonere'' je to da su sigurni na drugom mestu, Milan nije uspeo da iskoristi njihove kikseve i imaju dva poena prednosti u odnosu na ''rosonere''.

Takođe, petoplasiranoj Atalanti ''beže'' devet bodova, tako da plasman u Ligu šampiona ne bi trebao da se dovodi u pitanje.

Dobru priliku za izlaz iz krize imaće danas jer im na noge dolazi Frozinone koji tone sve dublje nakon odličnog otvaranja prvenstva i iz kola u kolo je bliži zoni ispadanja.

''Kanarinci'' su u velikom padu forme i na poslednjih deset ligaških mečeva su ostvarili samo jednu pobedu uz remi i čak osam poraza, pa i ne čudi što imaju samo tri poena prednosti u odnosu na Veronu koja je prva ekipa ispod crte.

Ono što je zanimljivo je da gosti imaju veliki broj igrača na pozajmici iz Juventusa, a svakako se najviše od njih ističe Matijas Soule koji je ''eksplodirao'' ove sezone i jedan je od najboljih igrača dosadašnjem toka Serije A sa deset postigtnuih pogodaka uz dve podeljene asistencije.

Današnji rivali su se već susreli dva puta, jednom u prvenstvu drugi put u Kupu Italije. Na prvom susretu ''staroj dami'' je trijum doneo Vlahović pogotkom u 82. minutu (2:1), dok su ''bjankoneri'' u kupu bili dosta ubedljiviji (4:0), a prednjačio je trostruki strelca, Arkadiujuš Milik.

Što se tiče izostanaka, domaćin će biti bez Danila, Perina, Pogbe, De Šilja i Fađolija, dok će sa druge strane meč propustiti Lusuardi, Bonifaci, Marčiza, Ojono i Kuni.

Vreme je da se Juventus vrati na pobedničku stazu pred svojim navijačima na ''Alijanc stadionu'', a kako Frozinone igra utakmica sa velikim brojem pogodaka (na 18/25 mečeva dolazila igra 3+ u Seriji A), fiks bi pojačali golovima.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&2+ (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)