PODRŠKA SA TRIBINA DRŽI BEŠIKTAŠ U VRHU TABELE: ''Crno-beli'' dočekuju fenjeraša koji je postao ''tvrd orah'' nakon smene trenera

V.M.

19. 02. 2024. u 12:05

U okviru 26. kola turskog prvenstva fudbaleri Bešiktaša će ugostiti Konjaspor (18:00).

ПОДРШКА СА ТРИБИНА ДРЖИ БЕШИКТАШ У ВРХУ ТАБЕЛЕ: Црно-бели дочекују фењераша који је постао тврд орах након смене тренера

Foto Profimedia

Domaćin ima dosta kvalitetan sastav, ali zdravlje igrača je često veliki problem, kao i njigovo zalaganje na terenu pa se Bešiktaš bori za plasman u Evropu, iako po imenima ne bi trebao da ima problema da ga obezbedi.

Trenutno je četvrti na tabeli, ali za vratom mu diše Kašimpaša i deluje da će se ovi timovi boriti za poziciju koja vodi u kvalifikacije za Ligu konferencija iduće sezone.

Kao i tokom čitave sezone, ''crno-beli'' se nalaze u promenljivoj formi, nema nikakve konstantnosti u njihovim igrama i na poslednjih pet ligaških utakmica sakupili su isto toliko bodova.

Sa druge strane, Konjaspor je malo živnuo u poslednje vreme nakon dolaska Fahrudina Omerovića na klupu i sve je bliži begu iz zone ispadanja.

U prošlom kolu gosti su ostvarili važnu pobedu savladavši Ankaragaču, a pre toga su na četiri meča doživeli samo jedan poraz, tako da je ekipa očigledno u usponu.

Iako su trenutno preptoslednji atmosfera je dobra u klubu i zaostaju tri boda za Karagumrukom koji je prvi tim iznad crte, a koliko je ''gusto'' u donjem domu turskog prvenstva govori da mu dvanaestoplasirani Ankagaruču beži samo četiri poena.

U prvom delu sezone Bešiktaš je savladao Konju sa 2:0, ali danas im fali dosta bitnih igrača poput Abubakara, Gezala, Okslejda Čemberlejna i Rašice, pa predlažemo duplu šansu uz koji bi dodalo malo golova jer oba tima igraju dosta tvrdo ove sezone.

NAŠ TIP: 1X&0-3 (kvota 1,60)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić