LAD ZADATAK ZA BILE: Fenjeraš nema čime da zapreti Hajduku

V.M.

17. 02. 2024. u 11:50

U okviru 23. kola hrvatskog prvenstva fudbaleri Rudeša će ugostiti Hajduk Split (17:10).

ЛАД ЗАДАТАК ЗА БИЛЕ: Фењераш нема чиме да запрети Хајдуку

Foto Profimedia

Splićani su proteklog vikenda upisali prvu pobedu u drugoj polusezoni, a ako računamo i prvi deo kampanje trijufmom nad Slaven Belupom prekinut je niz od četiri prvenstvena meča bez pobede.

Hajduk je bio znanto bolji rival na ''Poljudu'' i ubedljivo je slavio sa 4:0, a ono što posebno raduje navijače je to što su se u listu strelaca upisali Nikola Kalinić i Josip Brekalo koji su pojačali klub u zimskom prelaznom roku.

Gosti su napravili zaista kvalitetan sastav sposoban da se bori za titulu i trenutno su drugi na tabeli sa dva poena zaostatka u odnosu na vodeću Rijeku, a nikad se ne sme zaboraviti ni Dinamo koji je treći i sakupio je šest bodova manje od lidera.

Danas će za rivala imati Rudeš koji igra jednu od najgorih sezona u istoriji hrvatskog prvenstva. Dovoljno je reći da su sakupili četiri boda do sada i to sve putem remija, tako da i dalje ne znaju za trijumf, što i ne bi trebalo da čudi s obzirom da imaju gol-razliku -40 (7:47).

Ovi timovi su se sastali dva puta od starta sezone i u oba navrata je bolji bio Hajduk (1:0, 2:0), a mi verujemo da će to ponovo biti slučaj.

NAŠ TIP: 2&2-5 (kvota 1,60)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)