LANS JE UVATIO ZALET U PRAVI ČAS: Potpuno je drugačija priča u redovima ''Brazilaca iz Breizgaua''

V.M.

15. 02. 2024. u 12:27

U prvoj utakmici plej-ofa za osminu finala Lige Evrope fudbaleri Lansa će ugostiti Frajburg (21:00).

ЛАНС ЈЕ УВАТИО ЗАЛЕТ У ПРАВИ ЧАС: Потпуно је другачија прича у редовима Бразилаца из Бреизгауа

Foto Profimedia

Nakon promenljivih igara u prvom delu sezone, Lans je uhvatio zalet krajem januara i ostvario je tri uzastopne pobede. Prvo je bio bolji od Tuluza (2:0), a zatim je savladao Nant (1:0) i Strazbur (3:1).

Polako je počeo da podseća tim koji je prošle godine bio viceprvak Francuske i zahvaljujući dobrim igrama hvata priključak za vrhom tabele i sada je šesti sa 35 sakuljenih poena.

Što se tiče evropskih takmičenja, Lans je igrao u Ligi šampiona gde je zauzeo treće mesto u grupi ''B'' i tako se ''spustio'' u Ligu Evrope.

Drugačija je priča u redovima Frajburga koji je doživeo tri uzastopna poraza i nalazi se u veoma lošem ritmu. Na te tri utakmice postigao je samo dva gola, a primio ih je čak devet što dovoljno govori o slabim nastupima.

Za razliku od Lansa, ''Brazilci iz Breizgaua'' su od samog starta takmičenja u Ligi Evrope. Imali su šansu i da preskoče ovaj deo takmičenja, ali su u direktnom duelu za prvo mesto grupe ''A'' poraženi od Vest hema, pa će morati put do osmine finala da traže preko plej-ofa.

Izostanci su problem na obe strane, domaćin će biti Kaboa, Mačade i Medine, dok će sa druge strane meč propustiti Ginter, Gulde, Lijenhart, Rosenfelder i Šmit.

Momentum je na strani Lansa, ali Frajburg je opasna ekipa, tako da bi bili oprezni i predlažemo duplu šansu uz golove na domaćina.

NAŠ TIP: 1X&2+ (kvota 1,55)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)