ŠOK-TERAPIJA RADI SVOJE? Može li novi menadžer da prodrma ekipu pred gostovanje ''crvenih đavola''?

V.M.

13. 02. 2024. u 12:55

U 33. kolu engleske Lige jedan slabašni Čarlton će na ''Veliju'' ugostiti razigrani Linkoln (20.45).

ШОК-ТЕРАПИЈА РАДИ СВОЈЕ? Може ли нови менаџер да продрма екипу пред гостовање црвених ђавола?

Profimedia

Iako u svom sastavu ima veoma solidne igrače, Čarlton je jedno od najvećih razočarenja u Ligi jedan i nalazi se tik izvan zone ispadanja, a jedino što ga drži izvan nje je bolja gol-razlika od Port vejla koji je prvi tim ispod crte.

Domaćin se nalazi u ubedljivo najgoroj formi u prvenstvu i poslednji trijumf upisao je pre skoro četiri meseca kada je krajem novembra bio bolji od Nortemptona.

Nakon toga je zapao u katastrofalnu seriju od 13 vezanih utakmice bez trijumfa na kojima je sakupio mizernih pet bodova, pa i ne čudi što se nalazi u borbi za opstanak.

Sredinom prošle nedelje uprava se odlučila za novu rokadu, a kao treći trener Čarltona ove sezone imenovan je Nejtan Džouns kojem je najskoriji angažman bio u Sautemptonu koji je neuspešno vodio u Premijer ligi.

Ono na šta će engleski stručnjak morati da obrati pažnju je veoma loša defanzivna igra jer su njegovi izabranici treća najgora odbrana lige sa 48 primljenih golova.

Sa druge strane, Linkoln je u dosta boljem ritmu, neporažen je na poslednjih pet prvenstvenih utakmica i nalazi se u seriji od dva vezana trijumfa.

Prvo je savladao Barton (1:0), a zatim i Flitvud (2:1) i po prvi put od oktobra su ostvarili uzastopne trijumfe.

''Crveni đavoli'' su trenutno deseti na tabeli i moraju da nastave sa ovakvim igrama ako žele da se bore za plej-of jer im šestoplasirani Stivenejdž beži 12 bodova.

U prvom delu sezone Linkoln je savladao Čarlton sa 3:1, a mi verujemo da će i večeras biti golova.

NAŠ TIP: |1+&2+ (kvota 1,68)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!