OBRAČUN BIVŠIH PREMIJERLIGAŠA: ''Plavci'' tonu sve dublje na tabeli

V.M.

13. 02. 2024. u 10:47

U 32. kolu Čempionšipa fudbaleri Birmingema će u obračunu bivših premijerligaša na ''Sent Endruzu'' dočekati Blekburn (20.45).

ОБРАЧУН БИВШИХ ПРЕМИЈЕРЛИГАША: Плавци тону све дубље на табели

Foto Profimedia

Domaćin se nalazi u velikom problemu i nikako da nađe rešenje za njega. Forma mu je u ozbiljnom padu, ostvario je samo jednu pobedu na poslednjih devet ligaških utakmica i sve je bliži zoni ispadanja.

''Plavci'' su za vikend doživeli treći uzastopni poraz na gostovanju Šefildu venzdeju, a vredi napomenuti da na ta tri meča nisu postigli nijedan gol, što dovoljno govori u kakvoj se krizi nalaze.

Birmingem je zbog tih loših igara pao na 19. mesto i ima samo tri boda više od ekipa koje se nalaze u zoni ispadanja, tako da ga vrlo verovatno očekuje borba za opstanak u drugom delu sezone.

Što se tiče Blekburna, uprava je zbog slabih igara smenila Jona Dala Tomasona i kao njegova zamena doveden je Džon Justas, čovek koji je sezonu započeo na klupi Birmingema, ali je na negodovanje navijača smenjen kako bi se doveo Vejn Runi koji se ispostavio kao potpuni promašaj.

Gosti su za vikend konačno slavili nakon osam ligaških utakmica bez trijumfa. Na ''Ivud parku'' su ugostili ekipu Stouka i ostvarili su rutinski trijumf (3:1), a sve je bilo gotovo već nakon 37. minuta kada je na semaforu stajalo 3:0.

Nekadašnji šampion Engleske je na taj način pobegao iz opasne zone i sada je 17. na tabeli sa 36 sakupljenih bodova, četiri više od večerašnjeg rivala.

Ovi timovi su odigrali veoma interesantan meč u prvom delu sezone, posle 0:0 na poluvremenu videli smo čak šest pogodaka u drugom delu igre i na kraju je Blekburn slavio sa 4:2.

Džon Justas odlično poznaje ''plavce'', verujemo da će odlično pripremiti svoj tim i odneti bar bod sa ''Sent Endruza''.

NAŠ TIP: X2 (kvota 1,67)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!