NAJUBITAČNIJI NAPAD PROTIV DRUGE NAJLOŠIJE ODBRANE: Seltik brani porvo mesto u Edinburgu protiv "hibsa" koji se bore za plej-of

O. M.

07. 02. 2024. u 13:37

SELTIK gostuje Hibernijanu u utakmici škotskog Premijeršipa. Derbi 25. kola na programu je od 21 čas.

НАЈУБИТАЧНИЈИ НАПАД ПРОТИВ ДРУГЕ НАЈЛОШИЈЕ ОДБРАНЕ: Селтик брани порво место у Единбургу против хибса који се боре за плеј-оф

Foto: Profimedia

Seltik ove sezone nije toliko superioran u škotskom šampionatu. Štaviše, trenutno je bodovno izjednačen sa najvećim rivalom Rendžersom kome beži samo za bolju gol-raliku pošto dva najpopularnija i najtrofejnija škotska kluba imaju po 58 bodova posle 24 kola.

Seltik je neporažen u šest utakmica, od kojih je dobio pet. U četiri od tih šest utakmica nisu primili gol.

Sa 55 postignutih golova imaju najbolji napad u ligi, a sa 16 primljenih golova imaju drugu najbolju odbranu u ligi, iza Rendžersove.

Gol nisu postigli u samo tri utakmcie, a mrežu su sačuvali u 11. Čini se da nešto bolje igraju u gostima mada to tabela ne pokazuje jer su gotovo identični kod kuće i na strani, sa po 29 bodova i za jedan bolju gol-razliku van Parkheda.

U gostima su tri utakmice bez poraza, a pet od poslednjih šest gostovanja je završeno sa više od dva i po gola.

Prošle sezone Hibernijan se izborio za plasman u Evropu i plasirao se u Ligu konferencija, ali ove sezone su u drugoj polovini tabele.

Oni su sedmi sa 26 bodova posle 23 utakmice. Bore se za plasman u plej-of sa Dandijem, Averdinom, Madervelom i Sent Džonsonom, ali su zbog loše forme od početka decembra skliznuli sa četvrte na sedmu poziciju.

Samo je Livingston od početka decembra bio u lošijoj formi u ligi od Hibernijana, a glavni razlog za to je očajna odbrana "Hibsa" koja je sa 37 primljenih golova druga najgora u ligi.

NAŠ PREDLOG: 2&GG (kvota 2,60)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu