LUKA JOVIĆ POGURAO MILAN KA NOVOJ POBEDI: ''Rosoneri'' ne odustaju od borbe za titulu

V.M.

27. 01. 2024. u 12:00

POSLEDNjU utakmicu današnjeg programa Skudeta odigraće Milan i Bolonja na ''San siru'' (20:45).

ЛУКА ЈОВИЋ ПОГУРАО МИЛАН КА НОВОЈ ПОБЕДИ: Росонери не одустају од борбе за титулу

FOTO: Profimedia

Domaćin je nastavio pobednički niz dramatičnim trijumfom u Udinama u veoma zanimljivom meču. Milan je poveo preko Loftusa Čika, ali ''zebre'' su uzvratile i povele sredinom drugog poluvremena golovima Samardžića, odnosno Tovana.

Taj rezultat je bio na snazi do samog kraja kada je u 75. minutu u igru ušao Piolijev džoker, Luka Jović koji je u potpunosti preokrenuo meč i pogurao Milan ka novoj pobedi. Sjajni Srbin je ubrzo postigao pogodak, da bi konačan rezultat u sudijskoj nadoknadi posle kornera postavio Okafor (3:2).

To je rosonerima bio četvrti trijumf u nizu i može se reći da su se priključili borbi za titulu jer sada zaostaju sedam bodova za vodećim Juventusom.

Napada domaćina je proradio u poslednje vreme što je glavni razlog za trijumfalni niz i na poslednja tri meča su postizali tačno po tri gola.

Velikanu večeras na noge dolazi Bolonja koja je posrnula nakon fenomenalnog prvog dela sezone.

Gosti su jedno vreme bili na petom mestu, ali u protekla tri kola su sakupili samo jedan bod i sada su pali na sedmo mesto.

Odbrana koja je dominirala je počela da zakazuje, na ta tri meča su primili šest golova, dok su u prvih 17 kola samo 12 puta vadili loptu iz mreže.

Što se tiče izostanaka od bitnijih igrača kod domaćina neće biti Tomorija i Benasera, dok gosti dolaze u grad mode bez suspenodvanog Poša.

Milan je vezao pet pobeda na ''San siru'', a mi očekujemo da večeras ponovo slavi protiv Bolonje kao na otvaranju prvenstva (2:0).

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu