"OVNOVI" IDU NA VBRH TABELE: Rasulo u Redingu, EFL izdao naredbu gazdi kluba

O. M.

23. 01. 2024. u 17:09

REDING dočekuje Derbi kaunti u zaostalom meču 18. kola engleske Lige 1. Utakmica je na programu u utorak od 21 čas.

ОВНОВИ ИДУ НА ВБРХ ТАБЕЛЕ: Расуло у Редингу, ЕФЛ издао наредбу газди клуба

Profimedia

Redingu preti drugo uzastopno ispadanje, a navijači su sve glasniji i odlučniji da postojeće kineske vlasnike oteraju sa stadiona "Madejski".

Nedavna domaća utakmica protiv Port vejla je prekinuta zbog novih protesta protiv gospodina Dai Jongea. Čini se da su oni urodili plodom jer je Engleska fudbalska liga, telo koje kontroliše fudbalske operacije u lČempionšipu, Ligi jedan i Ligi dva, naredila Daiju da „adekvatno finansira klub“ ili „dogovori hitnu prodaju“.

Posle poraza od 1:0 od Vigan Atletika kojim je okončan niz od šest mečeva bez izgubljenog Reding je četiri boda iznad zone ispadanja, ali nadu ulivaju poslednje dve pobede kod kuće.

Posle pobeda protiv Flitvud tauna i Barton albiona, Derbi kaunti je odigrao nerešeno bez golova protiv Linkoln sitija. Uprkos tome, Paul Varne može biti zadovoljan formom svoje ekipe, koja je izgubila samo jednu od prethodnih 13 utakmica, uz deset pobeda i dva remija.

Derbi trenutno samo dva boda zaostaje za drugoplasiranim Piterborouom i tri boda iza lidera Portsmuta. Sa boljom gol razlikom od "pompeja", Derbi će preuzeti vrh tabele ako danas pobedi.

NAŠ PREDLOG: 2  (kvota 1,87)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024