ALŽIRCI KIKSNULI NA STARTU AFRIČKOG KUPA NACIJA: ''Pastuvi'' slavili pogtokom u sudijskoj nadoknadi!

V.M.

20. 01. 2024. u 10:05

U derbiju grupe ''D'' sastaće se Alžir i Burkina Faso (15:00).

АЛЖИРЦИ КИКСНУЛИ НА СТАРТУ АФРИЧКОГ КУПА НАЦИЈА: Пастуви славили погтоком у судијској надокнади!

Foto: Profimedia

Alžirci su na ovaj turnir došli kao jedni od glavnih favorita za osvajanje i vezali su pet pobeda pred start takmičenja, ali u prvom kolu su ispustili tri boda protiv Angole.

Poveli su preko Bagdada Bunedže sredinom prvog poluvremena i kontrolisali su igru, ipak u drugom poluvremena se sve preokrenulo i pogotkom Mabulua sa bele tačke Angola je došla do zasluženog boda.

Potrebe za panikom nema u redovima ''zelenih'' koji i dalje imaju odličnu priliku da se nađu u narednoj fazi jer pored dve prvopalsirane selekcije u osminu finala idu i četiri najbolje trećeplasirane.

Za razliku od njih, Burkina Faso je na dramatičan način došla do pobede nad Mauritanijom. Viđen je dosta tvrd meč bez dosta prilika, ali u poslednjim trenucima dosuđen je penal za ''pastuve'' koji je njihov najbolji igrač Bertran Traore pretvorio u pogodak i doneo vredna tri boda svojoj reprezentaciji.

Nominalni gosti su u prošlom izdanju takmičenja dogurali do polufinala i planiraju da na ovom Afričkom kupu nacija pokažu da to nije bila slučajnost.

Danas očekujemo da obe selekcije počnu oprezno i verujemo da će biti malo golova u prvom poluvremenu, a generalno na meču bi prednost dali ''zelenima'' koji su po imenima dosta kvalitetnija reprezentacija.

NAŠ TIP: 1X&|0-1 (kvota 1,53)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave