BORBA ZA PLEJ-OF: ''Crne mačke'' se uzdaju u podršku sa tribina

V.M.

19. 01. 2024. u 10:50

NA otvaranju 28. kola Čempionšip fudbaleri Sanderlenda će na ''Stadionu svetlosti'' dočekati Hal siti (21.00).

БОРБА ЗА ПЛЕЈ-ОФ: Црне мачке се уздају у подршку са трибина

Profimedia

Domaćin je prošle godine eliminisan u polufinalu plej-ofa, a ove će pokušati da ode barem korak dalje i plasira se u finale ili konačno vrati u Premijer ligu.

Sanderlend je igrao promenljivo tokom prvog dela prvenstva i posle 27 kola zauzima sedmo mesto, a jedino ga lošija gol-razlika od Koventrijeve drži izvan pozicije koja vodi u plej-of.

''Crne mačke'' su novu godinu otvorile pobedom nad Prestonom (2:0), ali nakon toga su doživele dva poraza. Prvo u velikom gradskom derbiju od Njukasla u okviru FA kupa (0:3), a zatim je bolji od njih bio i Ipsvič rezultatom 2:0.

Izabranici Majkla Bila će se večeras uzdati u podršku sa tribina koja je uvek na visokom nivou, a zanimljivo je da ove sezone na ''Stadionu svetlosti'' nijednom nisu odigrali remi (osam pobeda, pet poraza).

Sa druge strane terena biće još jedan bivši premijerligaš, ekipa Hala koja je veći deo prvenstva bila u vrhu tabele, ali je u poslednje vreme posustala pa je pala na deveto mesto.

''Tigrovi'' su ostvarili samo jednu pobedu na minulih pet mečeva, a da stvar bude još gora nijednom nisu odigrali nerešeno već su doživeli četiri poraza.

Pre tačno sedam dana dočekali su Norič koji je odneo sva tri boda sa ''MKM stadiona'' (1:2).

Sanderlend i Hal su ukrstili koplja krajem decembra i tada su ''crne mačke'' slavile, a mi verujemo da će to i večeras biti slučaj.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,85)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!