LIDER ČUVA PRVO MESTO: ''Lavovi'' gostuju ekipi iz zone ispadanja

V.M.

18. 01. 2024. u 11:51

NA otvaranju 18. kola portugalske Primeire Vizela će ugostiti vodeći Sporting (21.45).

ЛИДЕР ЧУВА ПРВО МЕСТО: Лавови гостују екипи из зоне испадања

Profimedia

Nakon što je osvojio titulu u sezoni 2020/21, Sporting par godina nije bio u borbi za nju, ali sada se vratio u sam vrh portugalskog fudbala i polusezonu je dočekao na prvom mestu.

Doduše, veoma su mu blizu Benfika i Porto kojima beži jedan, odnosno pet bodova, tako da nas očekuje veoma zanimljiva borba za titulu u nastavku kampanje.

Sporing ovaj meč dočekuje u seriji od četiri vezana trijumfa i večeras će biti oran da upiše i peti.

Glavni igrač ekipe je centarfor Gekereš koji je letos doveden za nešto više od 20 miliona evra i ispostavilo se da je gorostasni Šveđanin jedno od najboljih pojačanja u skorijoj istoriji kluba jer već sada po pisanjima evropskih medija mogu da ga prodaju za 80-90 miliona, ali ne planiraju to da učine usred borbe za titulu.

Sa druge strane, Vizela se baš muči i zauzima pretposlednje mesto na tabeli sa samo 13 osvojenih bodova, što je tri manje od Žil Visentea koji je prvi tim iznad crte.

Domaćin je ostvario samo dve pobede u dosadašnjem toku prvenstva, a glavni razlog za to je što Vizela ima najgori napad lige koji je tresao mrežu mizernih 16 puta do sada (ubedljivo najmanje od svih timova u ligi).

Na prvom duelu večerašnjih rivala ove sezone Sporting je slavio pogotkom Paulinja u poslednjem minutu, a mi verujemo da će večeras biti dosta ubedljiviji.

NAŠ TIP: 2&2+ (kvota 1,52)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)