"OVNOVI" IDU KA PROMOCIJI: Smena trenera nije urodila plodom za Barton

O. M.

15. 01. 2024. u 10:36

DERBI dočekuje Barton u 28. kolu engleske Lige jedan. Utakmica se igra od 21 čas na "Prajd parku".

ОВНОВИ ИДУ КА ПРОМОЦИЈИ: Смена тренера није уродила плодом за Бартон

Profimedia

"Ovnovi" su trenutno četvrti na tabeli sa 49 bodova, ali su u najboljoj formi u ligi u poslednjih 10 utakmica. Za liderom Portsmutom, koji je u krizi rezultata, zaostaju četiri boda, ali imaju i utakmicu manje.

Pobedom ovde izbili bi na drugo mesto, koje vodi direktno u Čempionšip, sa istim brojem bodova sa Piterborom, ali i boljom gol-razlikom od njih. S druge strane, u slučaju poraza dozvolili bi Oksfordu, Barnliju, Stivenidžu, pa i Blekpulu, da održe korak za njima u borbi za plej-of.

Derbi ima drugi najbolji napad i drugu najčvršću odbranu u Ligi jedan, a kod kuće su prilično sigurni iako su prvog dana Nove godine pretrpeli poraz od Piterboroa.

Barton igra ispod očekivanja ove sezone, zbog čega je ceh platio doskorašnji menadžer Nuredin "Dino" Mamrija. Posle smene Tunišanina stvari su nakratko krenule nabolje sa dve vezane pobede (obe sa 1:0), ali su usledile tri utakmice bez pobede, doduše rivali su bili nimalo laki Bolton i Blekpul u gostima, odnosno Vajkomb kod kuće.

Barton je rado viđen gost u poslednje vreme. Imaju samo jednu pobedu u poslednjih deset utakmica i to protiv Reksama u Ligi trofeja, dok u Ligi jedan nisu pobedili na strani od oktobra meseca kada su savladali Linkoln.

NAŠ PREDLOG: 1&0-3 (kvota 1,97)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)