"MASTIFI" BEZ ŠANSI NA "MEACI": U tim Intera se vraća najbolji strelac Serije A

O. M.

06. 01. 2024. u 11:47 >> 11:47

VODEĆI tim italijanske Serije A, Inter, u 19. kolu dočekuje Veronu. Ovaj meč je na programu u subotu od 12 časova i 30 minuta na stadionu "Đuzepe Meaca" u Milanu.

МАСТИФИ БЕЗ ШАНСИ НА МЕАЦИ: У тим Интера се враћа најбољи стрелац Серије А

Tanjug/AP

Posle 18 odigranih kola, Inter sa 45 osvojenih bodova drži lidersku poziciju u Seriji A sa dva boda prednosti u odnosu na najbližeg pratioca Juventus. U prošlom kolu, "neroarozuri" su remizirali 1:1 protiv Đenove na stadionu "Luiđi Feraris".

Inter je ove sezone izgubio samo devet bodova, a većinu, sve osim remija sa Juventusom, je "prosuo" u duelima sa slabijim ekipama. Poražen je samo od Sasuola a treći remi je odigrao sa Bolonjom, od koje je nedavno ispao i u Kupu posle produžetaka, pa neće braniti dve uzastopno osvojene titule u ovom takmičenju.

Verona je idealan protivnik za otvaranje godine i osvajanje tri boda. Ekipa iz "grada ljubavi" nema pobedu u gostima još od avgusta kada su savladali Empoli koji ionako ove sezone gubi redom od svakoga.

Mastifi u ovaj meč ulaze kao sedamnaestoplasirani tim sa istim brojem bodova, 14, koliko njihov današnji protivnik ima pobeda u Seriji A ove sezone. U prošlom kolu Verona je tesno izgubila od Sasuola kod kuće, samo sedam dana nakon što je savladala Kaljari čime je prekinula niz od 13 utakmica bez pobede.

Najveći problem za Veronu je neefikasnost, jer je samo Empoli (deset) postigao manje od njenih 15 golova u sezoni.

S druge strane, Inter ima najboljeg strelca Lige, Lautara Martineza, koji se vraća u tim i biće najveća opasnost po gol "mastifa".

NAŠ PREDLOG: 1&3+ (kvota 1,60)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!