BASKIJSKI DERBI: Sosijedad bi da iskoristi slabu formu komšija

V.M.

02. 01. 2024. u 11:00

JEDAN od tri današnja meča La lige koji su na programu igra se na ''Anoeti'' gde će Real Sosijedad u malom baskijskom derbiju ugostiti Alaves (19:15).

БАСКИЈСКИ ДЕРБИ: Сосиједад би да искористи слабу форму комшија

Foto: EPA-EFE/Juan Herrero

Domaćini su imali dosta dobar prvi deo sezone. Vratili su se u Ligu šampiona u kojoj su iznenadili sve i zauzeli prvo mesto u svojoj grupi, ali nisu imali sreće na žrebu i u osmini finala će igrati sa PSŽ-om.

Zbog dobrih nastupa u najjačem evropskom takmičenju, donekle su trpele igre u La ligi, ali ekipa iz San Sebastijana se nalazi na dosta solidnoj šestoj poziciji sa 31. osvojenim bodom.

Doživeli su samo tri prvenstva poraza do sada, ali su odigrali čak sedam remija uz osam ostvarenih pobeda.

Novu godinu su dočekali u odličnoj atomsferi jer su neporaženi na poslednjih deset utakmica u svim takmičenjima i nadaju se da u 2024. mogu nastaviti u istom ritmu.

Danas će imati odličnu priliku da upišu tri boda jer im na noge dolazi Alaves koji igra dosta slabo u poslednje vreme. Doživeo je tri uzastopna poraza na kojima nije postigao nijedan gol, a pre toga je remizirao sa Majorkom rezultatom 0:0 i evidentno je da se nalaze u velikom problemu.

Ipak, loši nastupi ekipa iz zone ispadanja ga drže izvan nje i trenutno ima tri boda više od Selte koja je prva ekipa ispod crte.

Na devet gostovanja ove sezone Alaves nije upisao nijednu pobedu i postigao je samo četiri gola, tako da verujemo da nema šta da traži na ''Anoeti''.

Za hrabrije bi predložili fiks uz malo golova jer ni Sosijeda ne blist napadački u poslednje vreme i minula dva meča u prvenstvu je igrao 0:0 sa Betisom i Las Palmasom.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,60)

TIP ZA HRABRIJE: 1&0-2 (kvota 3,10)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)