''ŽUTI'' ČUVAJU PRVO MESTO: Jure 11. uzastopnu pobedu u svim takmičenjima!

V.M.

31. 12. 2023. u 09:05

U okviru 13. kola izraelskog prvenstva, Hapoel Haifa će ugostiti prvoplasirani Makabi Tel Aviv (19:00).

ЖУТИ ЧУВАЈУ ПРВО МЕСТО: Јуре 11. узастопну победу у свим такмичењима!

FOTO: EPA

Gosti igraju fantastično ove sezone, dominiraju u domaćem prvenstvu i plasirali su se u osminu finala Lige konferencija tako da imaju zaista sjajan prvi deo kampanje koji će pokušati da krunišu trijumfom na večerašnjem duelu. 

Makabi se trenutno nalazi u impresivnoj formi i nanizao je deset pobeda u svim takmičenjima. Poslednju je ostvario pre četiri dana kada je protiv Beitara slavio sa 1:0.

To je takođe bio treći vezani meč na kojem nije primio gol, tako da pored najboljeg napada, ''žuti'' imaju i najkvalitetniju odbranu u ligi.

Makabi je naravno prvi na tabeli, osvojio je čak 31 od moguća 33 boda u dosadašnjem toku takmičenja, šest više od najbližeg pratioca Makabi Haife.

Što se tiče domaćina, on takođe igra dosta dobro i zauzima treću poziciju sa deset bodova zaostatka u odnosu na večerašnjeg rivala.

Ipak, u prošlom kolu je ubedljivo poražen od imenjaka iz Ber Ševe sa 4:0, a zanimljivo je da iako se nalazi u vrhu tabele Hapoel Haifa ima negativnu gol-razliku (15:16).

Tradicija je na strani gosta koji je slavio na osam od poslednjih deset međubosnih duela ovih timova, a mi verujemo da će to i večeras učiniti.

NAŠ TIP: 2&2+ (kvota 1,60)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Najbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)