"ORLOVI" PRITISKAJU GRADSKOG RIVALA: Benfika ne predaje lako šampionsku krunu

O. M.

29. 12. 2023. u 13:20

BENFIKA dočekuje Familikao u 15. kolu portugalske Primeira lige. Utakmica se igra na stadionu Luš u Lisabonu od 19 časova i 45 minuta.

ОРЛОВИ ПРИТИСКАЈУ ГРАДСКОГ РИВАЛА: Бенфика не предаје лако шампионску круну

Foto: EPA-EFE/HUGO DELGADO

"Orlovi" su drugi na tabeli sa 33 boda. Uspeli su u poslednjih pet kola da smanje zaostatak za vodećim gradskim rivalom Sportingom na jedan bod minusa i istovremeno se na dva boda odlepe od najvećeg rivala Porta.

Benfika je Primeira ligu otvorila porazom u gostima od Boavište i od tada nisu izgubili. U prethodnoj rundi savladali su kao gosti ekipu Brage minimalnim rezultatom, a zatim su u Kupu eliminisali drugoligaša AVS rezultatom 4:1 iako su gubili sa 1:0.

Familikao je ispao iz forme koja ga je krasila na startu sezone. Imaju samo jednu pobedu u poslednjih osam kola i polako klize ka dnu tabele. Ova ekipa je primila samo 15 golova do sada. Samo su Benfika, Porto i Moreirense primili manje, ali zato je napad ove ekipe daleko ispod nivoa jedne tako jake lige kao što je portugalska.

Sa samo 13 postignutih golova na 14 utakmica, odbrana Benfike nema razloga da strepi pred gostovanje "plavo-belih".

NAŠ PREDLOG: 1-1 (kvota 1,85)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)