SAUTEMPTON JE NAJRAZIGRANIJA EKIPA U ENGLESKOJ: ''Hodočasnici'' nemaju šta da traže na ''Sent Merisu''

V.M.

29. 12. 2023. u 10:34

U okviru 25. kola engleskog Čempionšipa, Sautempton će ugostiti ekipu Plimuta (19.00).

САУТЕМПТОН ЈЕ НАЈРАЗИГРАНИЈА ЕКИПА У ЕНГЛЕСКОЈ: Ходочасници немају шта да траже на Сент Мерису

Foto: Profimedia

Domaćini igraju fenomenalno u poslednje vreme i neporaženi su na poslednjih 16 utakmica, što je najduži niz u svim profesionalnim ligama engleskog fudbala.

Posebno impresivno izgledaju na minule tri utakmice na kojima su upisali tri pobede bez primljenog gola. Prvo su savladali Blekburn (4:0), a nakon toga KPR (1:0) i Svonsi (5:0).

Zahvaljujući toj seriji odličnih rezultata, Sautempton se popeo na treće mesto i sada zaostaje samo pet bodova za drugoplasiranim Ipsvičom.

Cilj ekipe je svakako ekspresan povrata u elitu i ako nastavi ovako da igra, četa Rasela Martina će ga verovatno ispuniti.

''Sveci'' posebno dobro igraju na ''Sent Merisu'' na kojem su upisali impresivnih šest vezanih pobeda, a još jedna im se smeši, jer im na noge dolazi jedna od najlošijih gostujućih ekipa u ligi, novajlija Plimut.

Akutelni šampion Lige jedan se nakon dugo godina vratio u Čempionšip i pruža promenljive partije, ali ono što je bitno za njega je da nije blizu zone ispadanja, trenutno je 16. na tabeli i ima čak osam bodova više od KPR-a koji je prvi tim ispod crte.

Ipak, do novih bodova će teško doći jer igra veoma loše na strani ove sezone, ''hodočasnici'' nisu ostvarili nijedan trijumf na 12 gostovanja i sakupili su samo pet bodova.

Plimut igra otvoren fudbal, na njegovim mečevima u proseku pada više od tri pogotka, tako da uz fiks na razigranog domaćina predlažemo i golove.

NAŠ TIP: 1&3+ (kvota 1,73)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)