FUDBALERI RIJADA NE MOGU NI PRAZAN GOL DA POGODE: Al-Vehda leči rane koje joj je zadao Aleksandar Mitrović

O. M.

24. 12. 2023. u 14:12 >> 14:12

PRETPOSLEDNjA utakmica 18. kola saudijske Pro lige (poslednja je na programu u utorak kada se u Džedi sastaju šampion Al Itihad i Ronaldov Al Nasr) igra se ove nedelje u Meki gde na stadionu "Kralj Abdulaziz" domaća Vehda dočekuje FK Rijad.

ФУДБАЛЕРИ РИЈАДА НЕ МОГУ НИ ПРАЗАН ГОЛ ДА ПОГОДЕ: Ал-Вехда лечи ране које јој је задао Александар Митровић

FOTO: Profimedia

Obe ekipe su u lošoj formi, s tim što je Vehda nešto bolja i nalazi se u sredini tabele sa šest bodova više od današnjeg gosta koji sa 16 bodova leži prvi ispod crte u borbi za opstanak.

Vehda je u prošlom kolu izgubila od Al Hilala, a drugi gol u pobedi lidera od 2:0 postigao je srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović. Al Vehda ove sezone igra bez kompromisa i do sada je samo jednom remizirala. Uglavnom kod kuće pobeđuju slabije rivale a protiv boljih se ne brane pa onda glatko izgube kao protiv Nasra, Itihada ili Etifaka. 

Rijad je ostvario samo jednu pobedu u poslednjih pet ligaških mečeva. Njihov poslednji susret sa Al-Khalijem rezultirao je minimalnim porazom na domaćem terenu. Razlog ovog poraza treba tražiti u činjenici da crveno-crni nisu uputili nijedan udarac u okvir gola gostiju.

Rijad je pobedio u prvom delu sezone, minimalnim rezultatom, ali imajući u vidu trenutnu formu ekipa treba očekivati da će se Vehda revanširati večeras, verovatno i sa kamatom.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,50)

PREDLOG ZA HRABRIJE: DP1 ( kvota 3.45)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)