"ŠUMARI" SMENILI TRENERA: Bornmut blagi favorit na "Siti graundu''

O. M.

23. 12. 2023. u 11:42

U 18. kolu engleske Premijer lige Notingem Forest u subotu od 16 časova na stadionu "Siti graund" dočekuje Bornmut.

ШУМАРИ СМЕНИЛИ ТРЕНЕРА: Борнмут благи фаворит на Сити граунду

FOTO: Tanjug/AP

Uprava "šumara" nije imala milosti prema menadžeru Stivu Kuperu koji je dobio otkaz uprkos podršci od strane navijača. Peti poraz u poslednjih šest utakmica, uz jedan remi, bio je kap koja je prepunila čašu.

Čoveka koji ih je uveo u Premijer ligu na vrućoj klupi zamenio je Nuno Espirito Santo kome je ovo treći posao u Premijer ligi. pre pet godina uveo je Volvse iz Čempionšipa, što ga je kasnije preporučilo za klupu Totenhema gde se nije dugo zaržao.

Bornmut ima samo pet bodova više od Notingema, što se po trenutnoj formi timova nikako ne bi dalo zaključiti, jer "trešnjice" su u seriji od pet utakmica bez poraza, a bilo bi ih verovatno i šest da je do kraja odigran meč protiv Lutona u kome je Bornmut taman stigao do izjednačenja kada je prekinut zbgog srčanog udara kapitena "šeširdžija" Toma Lokjera, koji je u međuvremenu srećom otpušten iz bolnice.

Bornmut je svakako favorit u ovom meču imajući u vidu nedavnu formu obe ekipe, ali domaći teren i potencijalna šok-terapija zbog smene trenera mogle bi da daju krila "šumarima".

NAŠ PREDLOG: GG (kvota 1,75)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)