VREME JE DA SASUOLO PRORADI KOD KUĆE: Kad "neroverdi" igraju ovo je skoro siguran fiks

O. M.

22. 12. 2023. u 14:18 >> 14:18

SASUOLO dočekuje Đenovu u 17. kolu italijanske Serije A. Utakmica se igra na stadionu "Ćita del Trikolore" od 18 časova i 45 minuta.

ВРЕМЕ ЈЕ ДА САСУОЛО ПРОРАДИ КОД КУЋЕ: Кад нероверди играју ово је скоро сигуран фикс

Tanjug/AP

Sasuolo je nakon nekoliko relativno uspešnih sezona ove godine zapao u krizu i prema sadašnjem stanju na tabeli rekolo bi se da ovu ekipu iznad zone ispadanja drži samo činjenica da "ima i gorih".

Sve to deluje pomalo čudno, kada se ima u vidu kako je ekipa iz Emilija-Romanje igrala ranijih sezona ali i da je ove sezone uspela, i to u dve uzastopne utakmice, da pobedi dve najbolje ekipe serije A u tom, a i ovom trenutku, Juventus i Inter.

Sasuolo je u nizu od tri utakmice bez pobede a u poslednjih 10 kola pobedio je samo slabašni Empoli i to jedva rezultatom 4:3, golom Berardija u drugom minutu nadoknade.

Od početka oktobra u goroj formi od njih su samo Salernitana i Verona. Poslednjih šest utakmica Sasuola je ispoštovalo igru "GG&3+". Ove sezone su jedan od samo dva kluba u ligi koji su na svakoj utakmici primili bar po jedan gol. S druge strane, oni nisu uspeli da postignu gol u četiri utakmice. Samo je Salernitana primila više golova, ali ih vadi solidan napad, postigli su isto golova kao Juventus a više od recimo Lacija.

Pet kola ne znaju za pobedu kod kuće, još od septembra meseca. Srećom po njih, u goste im dolazi novi prvoligaš Đenova koja se muči na strani. Grifoni su pobedili samo na prvom gostovanju sezone kod Lacija, koji im se u međuvremenu osveti u Kupu, a posle su vezali osam utakmica bez pobede, sa samo jednim remijem protiv Udinezea.

NAŠ PREDLOG: GG&3+ (kvota 2,25)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU "KLADIONIČARSKIH PRIČA"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!