''LAKA KONJICA'' PROTUTNJAVA KROZ PRESTONICU: Ekipa bivših fudbalera Zvezde i Partizana ne sme da ispusti bodove na ovom gostovanju

V.M.

18. 12. 2023. u 10:20

UTAKMICU koja spušta zavesu na 15. kolo kiparskog prvenstva odigraće Doksa i Aris Limasol. Meč se igra u Nikoziji na ''Makario stadionu'' sa početkom u 18.00.

ЛАКА КОЊИЦА ПРОТУТЊАВА КРОЗ ПРЕСТОНИЦУ: Екипа бивших фудбалера Звезде и Партизана не сме да испусти бодове на овом гостовању

Foto Profimedia

Branilac titule ne igra baš na visokom nivou ove sezone i potvrdu toga videli smo u prošlom kolu kada je poražen od AEK-a iz Larnake (1:2).

Veliki razlog za to su nastupi u Ligi Evrope, jer Aris ne poseduje ekipu koja može da igra na dva fronta. Preko nedelje je završio svoje učešće u drugom najjačem evropskom takmičenju porazom od Sparte iz Praga i sada će u potpunosti moći da se fokusira na domaće prvenstvo.

Dobra vest za njega je što ni ostatak kiparskog prvenstva ne igra na znatno visokom nivou sem vodećeg APOEL-a kojem ''laka konjica'' može da zauzme drugo mesto i približi se na tri boda lideru ukoliko danas savlada fenjeraša Doksu.

U redovima domaćina nalaze se dva naša fudbalera, doskorašnji igrači Zvezde i Partizana, Veljko Nikolić, odnosno Slobodan Urošević.

Oni nisu standardni šrafovi u sistemu Alekseja Šilipevskog, ali često dobijaju šansu i postigli su po jedan gol u prvenstvu do sada.

Sa druge strane, Doksa igra katastrofalno od samog starta kampanje. 

Dovoljno je reći da je osvojila samo jedan bod do sada uz gol-razliku 5:36.

Verujemo da je dvojka uz golove fiks dana.

NAŠ TIP: 2&2+ (kvota 1,50)

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!