SVE JE OTVORENO U GRUPI ''C'': Tri tima se bore za plasman u narednu fazu!

V.M.

14. 12. 2023. u 12:29

U poslednjem kolu grupne faze Lige Evrope, Betis će ugostiti Rendžers. Meč se igra na ''Benito Viljamarinu'' sa početkom u 21:00.

СВЕ ЈЕ ОТВОРЕНО У ГРУПИ Ц: Три тима се боре за пласман у наредну фазу!

Foto Profimedia

Domaćin se nalazi u najboljoj mogućoj poziciji pred poslednji meč. Trenutno je prvi u grupi i ima bod više od večerašnjeg rivala, odnosno dva od trećeplasirane Sparte.

To znači da je Betisu poen večeras dovoljan da se plasira u nokaut fazu, a verovatno i za prvo mesto jer bi u slučaju remija jedino pobeda Sparte sa tri ili više gola razlike protiv Arisa pogurala Čehe na vrh tabele.

Tradicija je takođe na strani ''zeleno-belih'' koji od dolaska Manuela Pelegrinija na klupu pre par godina igra sjajno kod kuće u Evropi i neporažen je na poslednjih 14 utakmica pred svojim navijačima u evrospkim takmičenjima.

Takođe vredi napomenuti da je Betis izgubio samo četiri utakmice ove sezone i da se u prvenstvu nalazi u impresivnoj seriji od 11 utakmica bez poraza koju je proteklog vikenda održao podelom bodova sa tadašnjim liderom Realom (1:1).

Ono što predstavlja problem za domaćina su povrede nekoliko ključnih fudbalera, pogotovo u veznom redu gde će nedostajati Ferki, Vilijam Karvaljo i Gvido Rodrigez.

Sa druge strane, Rendžers se prepodorio nakon smene trenera. Uprava nije bila zadovoljna igrama ekipe pod Majklom Bilom kojeg je zamenio iskusni Pol Klemen.

Od kada je Belgijanac preuzeo kormilo Rendžers je proigrao, došao je nadomak plasmana u nokauz fazu Lige Evrope, približio se Seltiku na pet poena zaostatka u prvenstvu i igraće u finalu kupa.

Škotksi predstavnik je u sjajnoj formi, ne zna za poraz na poslednjih 13 mečeva i za vreme tog impresvinog niza ostvario je deset pobeda uz tri remija.

Na duelu večerašnjih rivala u drugom kolu Rendžers je slavio sa 1:0, ali mi verujemo da će četa Manuela Pelegrinija odigrati oprezno pred svojim navijačima i doći do potrebnog boda.

NAŠ TIP: 1X&0-3 (kvota 1,78)

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)