"GRIFONIMA" BORBA ZA OPSTANAK PRIORITET: Lacio obezbedio drugi krug Lige šampiona pa se okreće domaćoj sceni

O. M.

05. 12. 2023. u 10:51

LACIO dočekuje Đenovu u osmini finala italijanskog Kupa. Utakmica je na rasporedu ovog utorka od 21 čas na olimpijskom stadionu u Rimu.

ГРИФОНИМА БОРБА ЗА ОПСТАНАК ПРИОРИТЕТ: Лацио обезбедио други круг Лиге шампиона па се окреће домаћој сцени

FOTO: AP

Lacijali su uspeli da se oporave od nedavnog šokantnog poraza od Salernitane u prvenstvu. Vezali su dve pobede od kojih su prvom, nad Seltikom, osigurali plasman u osminu finala Lige šampiona, a drugom nad Kaljarijem prekinuli niz od tri utakmice bez pobede u Seriji A.

Trenutno su deveti na tabeli italijanskog prvenstva sa 20 bodova, četiri manje od gradskog rivala Rome koja je na poslednjoj poziciji koja vodi direktno u Ligu šampiona naredne sezone. 

Đenova se, s druge strane, nije najbolje snašla po povratku u Seriju A, ali ne može se reći da joj preti direktna opasnost od ekspresnog povratka u niži razred. U poslednjih pet kola sastali su se sa četiri ekipe iz donjeg dela tabele i skupili sedam bodova iz tih utakmica. Savladali su Veronu i Salernitanu, odigrali nerešeno sa Empolijem, a izgubili na gostovanju Kaljariju iako su bili bolji po prikazanoj igri, kao uostalom i u meču sa Empolijem gde su uputili čak 21 šut ka golu gostiju, ali je samo jedan bio u okvir gola.

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,73)

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave