"PLAVI" ZALUTALI U ELITU: "Lokosi" su majstori dlja od gotovog naprave veresiju

O. M.

03. 12. 2023. u 12:21

RUDEŠ dočekuje Lokomotivu u lokalnom i derbiju začelja HNL-a. Utakmica se igra od 15 časova u Zagrebu.

ПЛАВИ ЗАЛУТАЛИ У ЕЛИТУ: Локоси су мајстори дља од готовог направе вересију

Foto Profimedia

Reč je o duleu dve poslednjeplasirane ekipe prvenstva Hrvatske, s tim što je Rudeš sa samo tri osvoojena boda u dosta težoj situaciji od Lokomotive koja ima 16, samo jedan manje od šestoplasiranog Varaždina. Iz lige ispada jedan tim.

Jasno je po rezultatima i prikazanim igrama da Rudešu nije mesto u elitnom razredu hrvatskog fudbala i da će ovaj klub iz istoimenog zagrebačkog kvarta od sledeće sezone igrati u drugoj ligi. 

Zanimljivo da im ovo nije prvo učešće u eliti, oni su 2017/18 čak osvojili osmo mesto i izborili opstanak ali su sezonu kasnije ipak ispali.

Ovu, treću sezonu u elitno rangu počeli su sa legendarnim Robertom Prosinečkim u ulozi prvog trenera, a neddavno je otkaz dobio i njegov naslednik Toni Golem.

Lokomotiva već šest kola ne zna za pobedu a u tom periosu ispustila je vođstvo protiv tri velikana Dinama, Rijeke i Osijeka, ali je bar protiv ova potonja dva izvukla bod. Nadu u bolje rezultate "lokosa" donela je skorašnja pobeda u Kupu nad drugoligašem Vukovarom.

NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,75)

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)