"GRAĐANI" OVERAVAJU PRVO MESTO! Lajpcig rasterećen stiže u Mančester

V.D.

28. 11. 2023. u 12:55

VEČERAS od 21 čas gledaćemo okršaj Zvezdinih rivala iz grupe

ГРАЂАНИ ОВЕРАВАЈУ ПРВО МЕСТО! Лајпциг растерећен стиже у Манчестер

FOTO: AP/Tanjug

Učesnici nokaut faze u grupi "G" su poznati. Ostaje još samo da se vidi ko će u Ligu Evrope i ko sa prve pozicije ide u 1/8 finala Lige šampiona.

Aktuelni šampion Evrope Mančester siti je u Ligi šampiona maksimalan za sada sa 12 bodova, dok je njihov rival doživeo poraz upravo od njih dok je dva puta bio bolji od Crvene zvezde i jednom od Jang bojsa.

Izabranici Pepa Gvardiole su dobri i u prvenstvu gde zauzimaju drugu poziciju sa bodom manje od Arsenala. U prethodna dva kola su igrali dva derbija u kojima nije bilo pobednika. Prvo je viđena neverovatna utakmica sa Čelsijem koja je završena rezultatom 4:4, dok su u prethodnom kolu sa Liverpulom meč okončali rezultatom 1:1.

Za goste iz Lajpciga već sada slobodno možemo reći da su se oprostili od borbe za titulu prvaka jer nakon 12 kola zaostaju 11 bodova za Bajerom iz Leverkuzena, a u prethodnom kolu su doživeli poraz na gostovanju Volfzburgu.

Siti će na ovom meču kao i u prethodnom periodu biti lišen usluga Kevina de Brujnea, dok su pod znakom pitanja prehlađeni Griliš, Mateo Kovačić i Mateus Nunješ. 

Trener Marko Roze neće moći da računa na Olma, Orbana i Vermera. 

Ovi rivali su uvek igrali efikasne utakmice, a jednom smo čak videli i devet golova i to u prvom međusobnom okršaju u sezoni 2021/2022, kada su građani trijumfovali na "Etihadu" sa 6:3. Na četiri od pet utakmica su pala bar tri gola, a videli smo tri pobede Sitija naspram jedne "bikova", dok je viđen i jedan remi (1:1).

Očekujemo lepršavu i opuštenu igru obe ekipe koja će doneti lepu fudbalsku predstavu za publiku.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: I1-2&3+ (kvota 2,35)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!