RONALDO I DRUŽINA PERFEKTNI U LIGI ŠAMPIONA: Al Nasr melje sve pred sobom

V.M.

27. 11. 2023. u 11:20

U okviru petog kola azijske Lige šampiona, Al Nasr će dočekati Persepolis (19.00).

РОНАЛДО И ДРУЖИНА ПЕРФЕКТНИ У ЛИГИ ШАМПИОНА: Ал Наср меље све пред собом

FOTO: Tanjug/AP

Nekada je harao evropskom Ligom šampiona koju je osvojio pet puta, a sada se Kristijano nameračio i na ovu azijsku. Njegov Al Nasr igra fenomenalno ove sezone i sa četiri pobede iz isto toliko mečeva zauzima prvo mesto u grupi ''E''.

Solidno mu ide i u domaćem prvenstvu u kojem je drugi na tabeli i zaostaje četiri boda za vodećim Al Hilalom.

Domaćin se trenutno nalazi u seriji od osam pobeda u svim takmičenjima i sa velikim samopouzdanjem dočekuje večerašnji meč.

Al Nasr predvodi jedan od najboljih fudbalera svih vremena, Kristijano Ronaldo, koji je na 18 odigranih mečeva ove sezone postigao isto toliko pogodaka i podelio devet asistencija.

Sa druge strane, Persepolisu je matematika jasna. Zaostaje pet bodova za današnjim rivalom i ako ne slavi, neće moći da se bori za plasman u narednu rundu u poslednjem kolu.

Gosti igraju jako tvrd fudbal na međunarodnoj sceni ove godine, gol-razlika im je 4:3, što znači da na njihovim mečevima pada dva ili manje golova po meču.

NAŠ TIP: 1&2+ (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Najbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)