VERONA BEZ LAZOVIĆA TONE SVE DUBLJE: ''Mastifi'' doživeli šest poraza zaredom!

V.M.

27. 11. 2023. u 09:59

U pretposlednjoj utakmici 13. kola Serije A, Verona će ugostiti Leće (18.30).

ВЕРОНА БЕЗ ЛАЗОВИЋА ТОНЕ СВЕ ДУБЉЕ: Мастифи доживели шест пораза заредом!

Tanjug/AP

Nakon trijumfa u uvodna dva kola, igra domaćina se potpuno raspala jer od tada ne zna za pobedu. Doživeo je čak osam poraza, a jedine poene je osvojio u remijima sa Bolonjom i Torinom.

Verona je posebno loše izgledala na poslednjih pet prvenstvenih utakmica u kojima je doživela sve poraze i postigla je samo tri gola.

Na sve to skoro je i izbačena iz Kupa Italije gde je bolja od nje bila Bolonja (0:2).

''Mastifi'' su prošle sezone jedva opstali u eliti savladavši Speciju u plej-autu i izgleda da će se i ove godine boriti za ''goli život'' jer su trenutno pretposlednji na tabeli.

Srpski reprezentativac Darko Lazović je redovan u sastavu ekipe iz ''grada ljubavi'', ali kao i meč sa Đenovom, večerašnji će propustiti zbog povrede.

Sa druge strane, Leće je nakon sjajnog otvaranja sezone takođe zapao u veliku krizu i ne zna za trijumf još od septembra kada je bio bolji od Đenove (1:0).

Pred reprezentativnu pauzu je prekinuo seriju od tri vezana poraza odigravši remi sa Milanom, iako je gubio sa 0:2 na kraju prvog poluvremena i tako se popeo na 14. mesto tabele Serije A.

Zanimljivo je da u međusobnim duelima veliku prednost ima Verona koja je vezala četiri pobede protiv Lećea. 

Ni na jednom od tih mečeva nijedan tim nije postigao gol, a mi verujemo da će se ta tradicija nastaviti.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: NG (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Najbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)