ANDALUŽANI IZGLEDAJU SJAJNO NA TERENU: Betis ne zna za poraz više od dva meseca!

V.M.

26. 11. 2023. u 12:21

U poslednjoj utakmici današnjeg programa La lige, Betis će dočekati Las Palmas (21:00).

АНДАЛУЖАНИ ИЗГЛЕДАЈУ СЈАЈНО НА ТЕРЕНУ: Бетис не зна за пораз више од два месеца!

Foto: Profimedia

Domaćin je značajno podigao nivo igre i polako se uspinje na tabeli. Neporažen je na polsednjih osam utakmica u La ligi, mada vredi napomenuti da je odigrao pet remija, ali i pored toga impresivni niz ih je popeo na sedmo mesto, a ako bi danas trijumfovao mogao bi čak do pete pozicije.

Betis je mogao biti i u samom vrhu tabele ali je u gostima odigrao četiri vezana remija, a na svakom od tih mečeva je imao prednost koju nije uspeo da zadrži uključujući onu protiv Sevilje u gradskom derbiju pred reprezentativnu pauzu (1:1).

Poptuno je dgugačija slika kada ''zeleno-beli'' igraju na Benito Viljamarinu, pred svojim navijačima ne znaju za poraz ove sezone i na šest ligaških utakmica su sakupili veoma solidnih 14 bodova.

Ako bi gledali sva takmičenja izabranici Manuela Pelegrinija se nalaze u seriji od pet vezanih trijumfa na svom stadionu i biće orni da nastave tu seriju protiv novajlije sa Kanarskih ostrva.

Sa druge strane, Las Palmas je takođe uhvatio ritam i na poslednjih pet utakmica je ostvario tri pobede i osvojio čak deset bodova. Zahvaljujući tim sjajnim igrama popeo se na osmo mesto i zaostaje samo tri poena za današnjim rivalom.

Gosti su savladali dosta kvalitetne ekipe za vreme pauze, a najimpresivniji trijumf sigurno je bio onaj početkom novembra protiv Atletiko Madrida (2:1).

''Žute'' nikada ne treba otpisivati i to pokazuje činjenica da su jedna od dve ekipe u ligama petice koje su ove sezone kao autsajderi po kladionicama ostvarivali pobede.

Što se tiče izostanaka, oba tima nemaju veće probleme sa njima tako da možemo očekivati najjače sastave na terenu.

Verujemo da će Betis nastaviti sa sjajnim nastupima na ''Benito Viljamarinu''.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije