DUEL BIVŠIH PRVOLIGAŠA: "Orlići" vole "remije"

O. M.

24. 11. 2023. u 12:09

SAMPDORIJA dočekuje Speciju u prvoj utakmici 14. kola uitalijanske Serije B koja se igra od 20 časova i 30 minuta na stadionu Luiđi Feraris u Đenovi.

ДУЕЛ БИВШИХ ПРВОЛИГАША: Орлићи воле ремије

Foto: Profimedia

Domaćin je 15. na tabeli sa 13 bodova, mada je osvojio 15, ali su mu dva oduzeta odlukom FIGC (italijanske fudbalske federacije). Gosti su u težoj situaciji pošto su 18. na tabeli sa 10 bodova, ali pobedom u ovom meču bi se bodovno izjednačili sa Sampdorijom, a možda i Brešom koja je u očajnoj formi a očekuje je teško gostovanje Pizi.

Sampdorija je pre reprezentativne pauze najavila bolje dane, pošto je prvi put u sezoni vezala dve pobede i to bez primljenog gola. Pobedili su najpre Palermo kod kuće sa 1:0, a onda i modenu u gostima sa 2:0.

Specija je produžila niz bez pobede na sedam utakmica, mada je šest od njih igrala nerešeno. dodupe, ispali su i u Kupu, ali tek posle jedanaesteraca koje je Sasuolo bolje izvodio. Specija ima probleme u napadu jer su njeni igrači samo deset puta našli put do protivničke mreže. Samo je "fenjeraš" Feralpisalo postigao manje golova od njih.

Sampdorija i Specija su prethodne tri godine igrali u Seriji A a "orlići" su imali nešto više uspeha. Na šest utakmcia ostvarili su tri pobede i jedan poraz, dok su dve utakmice završene neodlučeno, poslednja aprila ove godine kada je u Đenovi bilo 1:1. Na sve tri utakmice u Đenovi u tom periodu obe ekipe su postizale golove.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: GG  (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu