NIKO NE MOŽE DA ZAMENI MITROVIĆA: "Vukovi" dolaze po čitav plen na "Krejven kotidž"

V.M.

27. 11. 2023. u 15:02 >> 15:03

POSLEDNjI meč 13. kola Premijer lige odigraće Fulam i Vulverhempton. Meč se igra u Londonu na ''Krejven kotidžu'' sa početkom u 21.00.

НИКО НЕ МОЖЕ ДА ЗАМЕНИ МИТРОВИЋА: Вукови долазе по читав плен на Крејвен котиџ

Foto: Profimedia

Posle vezanih poraza od Mančester junajteda i Aston Vile, pauza za reprezentacije je verovatno došla u pogodnom trenutku za Fulam koji ne pruža nastupe na najvišem nivou. Srećom po njih, zbog čistog nedostatka kvaliteta na dnu tabele i oduzimanja bodova Evertonu imaju i više nego komfornih plus sedam u odnosu na ekipe u zoni ispadanja.

Protiv Vile se u listu strelaca po prvi put u dresu Fulama u Premijer ligi upisao Raul Himenez koji ne uspeva da odmeni Aleksandra Mitrovića i odlazak Srbina je jedan od glavnih razloga za skroman napadački učinak ''kolibara'' koji su postigli deset golova, uz poslednjeplasirani Barnli najmanje u celoj ligi.

Povratak na ''Krejven kotidž'' sigurno raduje Marka Silvu jer su njegovi izabranici na poslednjih šest utakmica kod kuće u svim takmičenjima upisali četiri trijumfa, odnosno dva od svoja tri u Premijer ligi ove sezone.

Ipak, Fulam je samo jednom savladao Vulvse na poslednjih deset međusobnih duela tako da je mentalna prednost sigurno na strani gostujuće ekipe.

Što se tiče Vulverhemptona, on dočekuje ovaj susret sa velikom dozom samopouzdanja jer je pred reprezentativnu pauzu ostvario impresivan trijumf nad Totenhemom. Sparsi su poveli na samom startu i držali prednost do završnog dela meča, ali ''vukovi'' su pogocima Sarabije i Lemine u sudijskoj nadoknadi preokrenuli rezultat u svoju korist i izazvali ekstazu oduševljenja na stadionu ''Molinju''.

Menadžer Gari O'Nil je bio vidno zadovoljan nakon pobede izjavivši da nikad u svojoj trenerskoj karijeri nije bio ponosniji na svoje fudbalere.

Gosti se nalaze na 12. mestu sa samo tri poena prednosti u odnosu na današnjeg rivala, a ta razlika je mogla biti mnogo veća s obzirom na kvalitet igara koji pružaju tokom čitave sezone, ali u više navrata sreća nije bila njihov najbolji prijatelj kao protiv Mančester junajteda i Šefilda.

Kada Vulverhempton igra ponedeljkom u Premijer ligi, to uglavnom znači da će biti golova, jer su na njegovih poslednjih osam utakmica početkom radne nedelje oba tima tresla mrežu.

U redovima domaćina na večerašnjem susretu neće biti najboljeg igrača ekipe Paljinje koji će se na tribinama približiti Munizu i Diopu.

Sa druge strane neće biti Dosona, Pedra Neta i Hodža, dok je pod znakom pitanja Mario Lemina koji je bliži tome da se nađe na terenu nego tribinama.

Kada nema Paljinje, Fulam je za klasu slabija ekipa i verujemo da će Vulvsi to iskoristiti i barem odneti bod iz Londona.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: X2 (kvota 1,57)

TIP ZA HRABRIJE: 2 (kvota 2,95)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)