ČEKIĆARI BI DA PREKINU PREMIJERLIGAŠKI POST: Neće im biti lako protiv bivšeg prvaka Evrope

V.M.

12. 11. 2023. u 11:00

U okviru 12. kola najjače fudbalske lige na svetu, Vest hem će dočekati Notingem forest (15:00).

ЧЕКИЋАРИ БИ ДА ПРЕКИНУ ПРЕМИЈЕРЛИГАШКИ ПОСТ: Неће им бити лако против бившег првака Европе

Tanjug/AP

Nakon sjajnog otvaranja prvenstva, domaćin je zapao u krizu, osvojio je samo jedan bod na poslednja četii meča i današnji duel dočekuje u negativnoj seriji od tri vezana poraza.

Zbog toga Vest hem je pao na 13. mesto, ali ako bi slavio mogao bi da se vrati u gornji dom tabele.

Preko nedelje čekićari su ostvarili bitan trijumf protiv Olimpijakosa (1:0) kojem su se tako osvetili za poraz u Pireju (1:2) i zauzeli prvo mesto grupe ''A'' Lige Evrope u kojoj igra i naš TSC, kao i Frajburg.

Vest hem je današnjeg rivala savladao sa 4:0 prošle sezone na ''London stadionu'' i nada se da može ponoviti sličnu partiju.

Sa druge strane, Notingem je proteklog vikenda prekunio niz od šest ligaških utakmica bez trijumfa pobedivši Aston vilu sa 2:0.

Na taj način se dodatno odvojio od zone ispadanja i sada ima sedam bodova viška u odnosu na Luton koji je prvi tim ispod crte.

Bivši dvostruki prvak Evrope se ove godine pretplatio na remije, odigrao ih je čak četiri, uz Brentford najviše u Premijer ligi.

Verujemo da će Vest hem konačno prekinuti premijerligaški post pred svojim navijačima.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 14:24

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave